ÖZHAN ÖZTÜRK OYUNU KULLANDI

Siyaset 14.05.2023 - 16:13, Güncelleme: 14.05.2023 - 16:13
 

ÖZHAN ÖZTÜRK OYUNU KULLANDI

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçiminde milyonlarca vatandaş sandık başına gitti  Kocaeli’nin çalışkan isimlerinden İyi Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Özhan Aşkın Öztürk de oyunu kullanmak üzere sandık başına gitti. Gebze Eşrefbey İlkokulu’na; eşi, annesi, kardeşi ve kayınpederi ile giderek oyunu kullanan Özhan Öztürk, tüm vatandaşlara oy kullanma çağrısında bulundu. 1322 nolu sandıkta oyunu kullanan Öztürk, “Ben ve ailem vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. İnşallah hayırlara vesile olur. Bu seçimin öncelikle milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olsun. Oy verme işlemi tamamlanana kadar sandıklarımızı ziyaret ederek arkadaşlarımıza kolaylıklar dileyeceğiz. Oy verme işlemi tamamlandıktan sonra da sandıklarımıza sahip çıkacağız” dedi.  
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçiminde milyonlarca vatandaş sandık başına gitti

 Kocaeli’nin çalışkan isimlerinden İyi Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Özhan Aşkın Öztürk de oyunu kullanmak üzere sandık başına gitti. Gebze Eşrefbey İlkokulu’na; eşi, annesi, kardeşi ve kayınpederi ile giderek oyunu kullanan Özhan Öztürk, tüm vatandaşlara oy kullanma çağrısında bulundu. 1322 nolu sandıkta oyunu kullanan Öztürk, “Ben ve ailem vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. İnşallah hayırlara vesile olur. Bu seçimin öncelikle milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olsun. Oy verme işlemi tamamlanana kadar sandıklarımızı ziyaret ederek arkadaşlarımıza kolaylıklar dileyeceğiz. Oy verme işlemi tamamlandıktan sonra da sandıklarımıza sahip çıkacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.