AK PARTİ'DEN KARAMÜRSEL'DE COŞKULU BULUŞMA

Siyaset 13.05.2023 - 15:56, Güncelleme: 13.05.2023 - 15:56
 

AK PARTİ'DEN KARAMÜRSEL'DE COŞKULU BULUŞMA

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlere saatler kala Karamürsel’de buluşan AK Parti, adeta gövde gösterisi yaptı. Vatandaşların yoğun ilgiyle katılım gösterdiği programda, gecenin karanlığını cep telefonu ışıkları aydınlattı. 14 Mayıs’ta (yarın) gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleriyle ilgili artık son çalışmalarını gerçekleştiren AK Parti, Karamürsel’de düzenlenen Türkiye Yüzyılı Yürüyüşü ile finali muhteşem yaptı. Cumhuriyet Caddesi’nde düzenlenen programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve yüzlerce partili ile vatandaşlar katıldı. VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ AK Parti teşkilatlarının ve vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen program coşkulu anlara sahne oldu. Gecenin karanlığını cep telefonu ışıklarıyla aydınlatan partililer ve vatandaşlar, coşkuyla söyledikleri tezahüratlarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye desteklerini dile getirdi.  
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlere saatler kala Karamürsel’de buluşan AK Parti, adeta gövde gösterisi yaptı. Vatandaşların yoğun ilgiyle katılım gösterdiği programda, gecenin karanlığını cep telefonu ışıkları aydınlattı.

14 Mayıs’ta (yarın) gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleriyle ilgili artık son çalışmalarını gerçekleştiren AK Parti, Karamürsel’de düzenlenen Türkiye Yüzyılı Yürüyüşü ile finali muhteşem yaptı. Cumhuriyet Caddesi’nde düzenlenen programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve yüzlerce partili ile vatandaşlar katıldı.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

AK Parti teşkilatlarının ve vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen program coşkulu anlara sahne oldu. Gecenin karanlığını cep telefonu ışıklarıyla aydınlatan partililer ve vatandaşlar, coşkuyla söyledikleri tezahüratlarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye desteklerini dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.