KARAOSMANOĞLU BAŞARAN İLE KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI

Siyaset 11.05.2023 - 14:58, Güncelleme: 11.05.2023 - 14:58
 

KARAOSMANOĞLU BAŞARAN İLE KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI

KOCAELİ HABERİ
K14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde, Ak Parti'nin Kocaeli'de en yüksek oyu alarak en fazla milletvekili tekrar Ankara'ya göndermek amacıyla aktif siyaset dönerek sahalara inen Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi ve eski Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bugün geldiği Gebze'de beraberine aldığı partililerle birlikte köylere giderek partİsine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy istedi.. İbrahim Karaosmanoğlu'nun Gebze'nin köylerine yaptığı çıkarmaya başta Gebze'nin yerlisi olduğundan ve efendi saygın kişiliği ile köylüler üzerinde etkili bir isim olan Ak Parti Gebze Belediyesi önceki dönem meclis üyesi ve Kocaeli Kent Konseyi Başkan yardımcısı Mehmet Başaran, Belediye Başkan yardımcısı Gebzeli Sedat Çelik, Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Yılmaz Bayram ve eski ilçe başkan yardımcılarından Yalçın Coştur, Mustafa Demir ile Köksal Tatoğlu olmak üzere çok sayıda partili kendisine refaket etti.. Karaosmanoğlu, Gebze Arapçeşme mahalle muhtarlığını ziyaret ile başladığı seçim çalışmasını Mollafenari, Cumaköy, Ovacık ve Mudarlı köylerinde devam ettirdi..
KOCAELİ HABERİ

K14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde, Ak Parti'nin Kocaeli'de en yüksek oyu alarak en fazla milletvekili tekrar Ankara'ya göndermek amacıyla aktif siyaset dönerek sahalara inen Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi ve eski Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bugün geldiği Gebze'de beraberine aldığı partililerle birlikte köylere giderek partİsine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy istedi..

İbrahim Karaosmanoğlu'nun Gebze'nin köylerine yaptığı çıkarmaya başta Gebze'nin yerlisi olduğundan ve efendi saygın kişiliği ile köylüler üzerinde etkili bir isim olan Ak Parti Gebze Belediyesi önceki dönem meclis üyesi ve Kocaeli Kent Konseyi Başkan yardımcısı Mehmet Başaran, Belediye Başkan yardımcısı Gebzeli Sedat Çelik, Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Yılmaz Bayram ve eski ilçe başkan yardımcılarından Yalçın CoşturMustafa Demir ile Köksal Tatoğlu olmak üzere çok sayıda partili kendisine refaket etti..

Karaosmanoğlu, Gebze Arapçeşme mahalle muhtarlığını ziyaret ile başladığı seçim çalışmasını Mollafenari, Cumaköy, Ovacık ve Mudarlı köylerinde devam ettirdi..

Bir 8 kişi görseli olabilir
Bir 11 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.