İYİ PARTİ ADAYI ŞANBAZ YILDIZ'DAN KOCAELİ HABERİNE ZİYARET

Siyaset 10.05.2023 - 16:01, Güncelleme: 10.05.2023 - 16:01
 

İYİ PARTİ ADAYI ŞANBAZ YILDIZ'DAN KOCAELİ HABERİNE ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Şanbaz Yıldız, Kocaeli Haberi gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Şanbaz Yıldız'ın Kocaeli Haberi gazetemize yapmış olduğu ziyarette, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ve İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Umut Aydoğdu ile birlikte partili yöneticiler de kendisine eşlik etti.. Gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak'a Kocaeli milletvekili seçilmesi halinde Kocaeli ve ülke için yapmayı düşündüğü hizmetler hakkında açıklamalarda bulunan Şanbaz Yıldız "Uzun yıllardan beri Kocaeli'de yaşıyorum, ben kenti çok iyi tanıyorum, kent halkı beni çok iyi tanıyor. Millet İttifakı iktidarı döneminde Kocaeliler halka gerçek hizmetin nasıl yapılğını görecekler. Gebze bölgesinin benim için ayrı ve özel bir yeri var. İYİ Parti İl Başkanlığım dönemimde, Gebzeliler her konuda bana çok rahat ulaşıp sorunlarını aktarabildiler, inşallah milletvekilliğim döneminde de aynı ilişkiyi daha da çok geliştirerek Gebze'nin kangren olmuş sorunlarını çözeceğiz" dedi..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Şanbaz Yıldız, Kocaeli Haberi gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi..

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Şanbaz Yıldız'ın Kocaeli Haberi gazetemize yapmış olduğu ziyarette, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ve İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Umut Aydoğdu ile birlikte partili yöneticiler de kendisine eşlik etti..

Gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak'a Kocaeli milletvekili seçilmesi halinde Kocaeli ve ülke için yapmayı düşündüğü hizmetler hakkında açıklamalarda bulunan Şanbaz Yıldız "Uzun yıllardan beri Kocaeli'de yaşıyorum, ben kenti çok iyi tanıyorum, kent halkı beni çok iyi tanıyor. Millet İttifakı iktidarı döneminde Kocaeliler halka gerçek hizmetin nasıl yapılğını görecekler. Gebze bölgesinin benim için ayrı ve özel bir yeri var. İYİ Parti İl Başkanlığım dönemimde, Gebzeliler her konuda bana çok rahat ulaşıp sorunlarını aktarabildiler, inşallah milletvekilliğim döneminde de aynı ilişkiyi daha da çok geliştirerek Gebze'nin kangren olmuş sorunlarını çözeceğiz" dedi..
Bir 4 kişi ve şunu diyen bir yazı 'KOCAELİ HABERİ Kocaelilile ajansı.' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.