TRABZONLULAR AK PARTİLİLERİ AĞIRLADI

Siyaset 09.05.2023 - 13:08, Güncelleme: 09.05.2023 - 13:08
 

TRABZONLULAR AK PARTİLİLERİ AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen programa katılan AK Partili isimler Trabzonlular ile bir araya geldi. Kocaeli Trabzonlular Derneği tarafından Dernek Başkanı Fuat Ayar’ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek ve Sami Çakır, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, İlçe Belediye Başkanları Mustafa Kocaman ve Ali Yıldırım Sezer ile AK Parti Kocaeli önceki dönem İl Başkanı Mahmut Civelek katıldı. MİLLETİMİZ HER ŞEYİN FARKINDA, DOĞRUNUN YANINDA AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “Kocaeli’de gittiğimiz her yerde milletimizin büyük teveccühü ile karşılaşıyoruz. Milletimiz her şeyin farkında, doğrunun yanında. Teşkilatlarımız ile gece-gündüz çalışarak Kocaelili hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. 14 Mayıs’a kadar durmadan çalışacağız. İnşallah 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza ve mecliste de AK Parti’mize Kocaeli’mizden en güçlü desteği vereceğiz.” dedi. “BİRİNCİ TURDA BU ŞEÇİM BİTECEK” Konuşmasında 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlere vurgu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Birinci turda seçim bitecek. Sahayı gözlediğimizde ve gördüğümüzde bize “Başkanım burada gezme başka yerde gez, burası tamam, kararsızlara git diyorlar. Muhtemelen Cumhurbaşkanımıza beklenenin üzerinde oy çıkacak. Memleketimizin hayrına olsun bu seçim” dedi. “ENTERASAN İFADELER KULLANIYORLAR” AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Bazı ifadeleri söylerken zül duyuyorum. Diyarbakır adayları ‘Afrin’i geri alacağız’ dedi. Afrin’i kimden geri alıyorlar ya. Bizim Afrin pozisyonumuz koridoru kapatmaktır, terörü ötede hapsetmektir. Enteresan ifadeler kullanıyorlar. Bir tanesi şöyle diyor, ’20 yıllık tüm kazanımlarımızı gözden geçireceğiz’ diyor. Kazanımları gözden geçireceğiz ifadesi çok derin konulara gider. Bir tanesi, ‘Başörtülü hâkim adil yargılayabilir mi’ dedi. ” ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen programa katılan AK Partili isimler Trabzonlular ile bir araya geldi.

Kocaeli Trabzonlular Derneği tarafından Dernek Başkanı Fuat Ayar’ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek ve Sami Çakır, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, İlçe Belediye Başkanları Mustafa Kocaman ve Ali Yıldırım Sezer ile AK Parti Kocaeli önceki dönem İl Başkanı Mahmut Civelek katıldı.

MİLLETİMİZ HER ŞEYİN FARKINDA, DOĞRUNUN YANINDA

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “Kocaeli’de gittiğimiz her yerde milletimizin büyük teveccühü ile karşılaşıyoruz. Milletimiz her şeyin farkında, doğrunun yanında. Teşkilatlarımız ile gece-gündüz çalışarak Kocaelili hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. 14 Mayıs’a kadar durmadan çalışacağız. İnşallah 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza ve mecliste de AK Parti’mize Kocaeli’mizden en güçlü desteği vereceğiz.” dedi.

“BİRİNCİ TURDA BU ŞEÇİM BİTECEK”

Konuşmasında 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlere vurgu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Birinci turda seçim bitecek. Sahayı gözlediğimizde ve gördüğümüzde bize “Başkanım burada gezme başka yerde gez, burası tamam, kararsızlara git diyorlar. Muhtemelen Cumhurbaşkanımıza beklenenin üzerinde oy çıkacak. Memleketimizin hayrına olsun bu seçim” dedi.

“ENTERASAN İFADELER KULLANIYORLAR”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Bazı ifadeleri söylerken zül duyuyorum. Diyarbakır adayları ‘Afrin’i geri alacağız’ dedi. Afrin’i kimden geri alıyorlar ya. Bizim Afrin pozisyonumuz koridoru kapatmaktır, terörü ötede hapsetmektir. Enteresan ifadeler kullanıyorlar. Bir tanesi şöyle diyor, ’20 yıllık tüm kazanımlarımızı gözden geçireceğiz’ diyor. Kazanımları gözden geçireceğiz ifadesi çok derin konulara gider. Bir tanesi, ‘Başörtülü hâkim adil yargılayabilir mi’ dedi. ” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.