AK PARTİ ADAYI YASEMİN ÖZDEMİR KAPI KAPI DOLAŞIYOR

Siyaset 08.05.2023 - 18:50, Güncelleme: 08.05.2023 - 18:50
 

AK PARTİ ADAYI YASEMİN ÖZDEMİR KAPI KAPI DOLAŞIYOR

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli 7. sıra Milletvekili Adayı ve İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Başiskele’de esnafları ziyaret etti. Yasemin Özdemir cadde üzerindeki esnafları tek tek ziyaret ettikten sonra ao anları sosyal medyadan "Başiskele Bahçecik Mahallemizdeki esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettik. Türkiye Yüzyılı'nı hep birlikte inşa edecek ve ülkemizi 21.yüzyılın parlayan yıldızı haline getireceğiz." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli 7. sıra Milletvekili Adayı ve İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Başiskele’de esnafları ziyaret etti.

Yasemin Özdemir cadde üzerindeki esnafları tek tek ziyaret ettikten sonra ao anları sosyal medyadan "Başiskele Bahçecik Mahallemizdeki esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettik. Türkiye Yüzyılı'nı hep birlikte inşa edecek ve ülkemizi 21.yüzyılın parlayan yıldızı haline getireceğiz." sözleri ile paylaştı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.