Kızılcık Şerbeti'nin 'Doğa'sından Dikkat Çeken Paylaşım

Siyaset 08.05.2023 - 09:56, Güncelleme: 08.05.2023 - 10:02
 

Kızılcık Şerbeti'nin 'Doğa'sından Dikkat Çeken Paylaşım

KOCAELİ HABERİ
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitinginde yaşananlar sosyal medyada da gündemde. İmamoğlu’nun Erzurum’da düzenlenen mitingde halka hitap ettiği anda gerginlik yaşandı. Miting alanına gelen bir grup İmamoğlu’nun bulunduğu otobüse ve alandaki vatandaşlara taş ve yanlarında getirdikleri bazı cisimleri fırlatmaya başladı. Saldırı sonrası bazı vatandaşlar yaralandı. İmamoğlu'nun Erzurum'da taşlı saldırıya uğraması sanat dünyasını ayağa kaldırdı. Ünlü isimler art arda mesaj yayınladı. Olayların ardından milyonların izledği 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Türkoğlu'nun paylaşımında "Değişim sancılı olur,olsun sonu bahar." ifadesine yer verdi..Değişim sancılı olur,olsun sonu bahar — Sıla Türkoğlu (@silaturkogluu) May 7, 2023
KOCAELİ HABERİ

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitinginde yaşananlar sosyal medyada da gündemde. İmamoğlu’nun Erzurum’da düzenlenen mitingde halka hitap ettiği anda gerginlik yaşandı.

Miting alanına gelen bir grup İmamoğlu’nun bulunduğu otobüse ve alandaki vatandaşlara taş ve yanlarında getirdikleri bazı cisimleri fırlatmaya başladı. Saldırı sonrası bazı vatandaşlar yaralandı.

İmamoğlu'nun Erzurum'da taşlı saldırıya uğraması sanat dünyasını ayağa kaldırdı. Ünlü isimler art arda mesaj yayınladı. Olayların ardından milyonların izledği 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Türkoğlu'nun paylaşımında "Değişim sancılı olur,olsun sonu bahar." ifadesine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.