ERZURUM PROVAKASYONUNA KILIÇDAROĞLU'NDAN TEPKİ

Siyaset 07.05.2023 - 19:20, Güncelleme: 07.05.2023 - 19:24
 

ERZURUM PROVAKASYONUNA KILIÇDAROĞLU'NDAN TEPKİ

KOCAELİ HABERİ
İBB Başkanı İmamoğlu, Erzurum mitinginde konuşurken seçim otobüsüne taşlı saldırı gerçekleşti. İmamoğlu konuşmasını yarıda kesti. İBB CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı, saldırının ardından açıklamalarda bulundu. Balyalı, "Aracımızın bütün camları kırılmış durumda. Atılan taşlardan zarar gören vatandaşlarımız var onlar için kaygılıyız. Taşlamaya emniyet ve valilik izin verdi. Taş yağmuru altında miting yapmaya çalıştık. Bu Erzurumluların işi değil bunu da biliyoruz. Bugün bilinçli bir provokasyonla karşı karşıyayız." diye konuştu. İmmaoğlu'nun seçim otobsünün camlarının parçalandığı ve yaralıların olduğu provakasyon sonrasında twitterdan açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi;Erzurum olayları. pic.twitter.com/GsN7dWwyA4— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 7, 2023
KOCAELİ HABERİ

İBB Başkanı İmamoğlu, Erzurum mitinginde konuşurken seçim otobüsüne taşlı saldırı gerçekleşti. İmamoğlu konuşmasını yarıda kesti.

İBB CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı, saldırının ardından açıklamalarda bulundu. Balyalı, "Aracımızın bütün camları kırılmış durumda. Atılan taşlardan zarar gören vatandaşlarımız var onlar için kaygılıyız. Taşlamaya emniyet ve valilik izin verdi. Taş yağmuru altında miting yapmaya çalıştık. Bu Erzurumluların işi değil bunu da biliyoruz. Bugün bilinçli bir provokasyonla karşı karşıyayız." diye konuştu.

İmmaoğlu'nun seçim otobsünün camlarının parçalandığı ve yaralıların olduğu provakasyon sonrasında twitterdan açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.