KILIÇDAROĞLU ONA GEBZE'DE Kİ DURUMU SORMUŞ

Siyaset 05.05.2023 - 15:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 15:39
 

KILIÇDAROĞLU ONA GEBZE'DE Kİ DURUMU SORMUŞ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
 Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Nisan 2023 tarihinde bir dizi programlara katılmak için Kocaeli'ye gelmişti.. Kocaeli'de Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılayanlar arasında Gebzeli iş ve siyaset insanı İlhami Sarıtoprak'da yer aldı. Kemal Kılıçdarolu ile İlhami Sarıtoprak ve Kocaeli milletvekili adayı Gebzeli Nail Çiler arasındaki samimi muhabbet objektiflere de yansırken, siyaset kulisleri muhabbetin konusunu merak etmişti.. Edindiğimiz bilgiye göre Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kocaeli'nin önceki dönem yönetim kurulunda da görev almış olan CHP Gebze eski ilçe başkan yardımcısı İlhami Sarıtoprak'a "Kocaeli'de durumumuz nasıl, Gebze'de hangi parti önde ve hangi adaylar ön planda" diye sormuş ve Sarıtoprak'da Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na kendi izlenimlerini aktarmış..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

 Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Nisan 2023 tarihinde bir dizi programlara katılmak için Kocaeli'ye gelmişti..

Kocaeli'de Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılayanlar arasında Gebzeli iş ve siyaset insanı İlhami Sarıtoprak'da yer aldı. Kemal Kılıçdarolu ile İlhami Sarıtoprak ve Kocaeli milletvekili adayı Gebzeli Nail Çiler arasındaki samimi muhabbet objektiflere de yansırken, siyaset kulisleri muhabbetin konusunu merak etmişti..

Edindiğimiz bilgiye göre Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kocaeli'nin önceki dönem yönetim kurulunda da görev almış olan CHP Gebze eski ilçe başkan yardımcısı İlhami Sarıtoprak'a "Kocaeli'de durumumuz nasıl, Gebze'de hangi parti önde ve hangi adaylar ön planda" diye sormuş ve Sarıtoprak'da Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na kendi izlenimlerini aktarmış..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.