AK PARTİ ADAYI ABİŞ'E MESLEKTAŞ DESTEĞİ

Siyaset 04.05.2023 - 15:53, Güncelleme: 04.05.2023 - 15:53
 

AK PARTİ ADAYI ABİŞ'E MESLEKTAŞ DESTEĞİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı Berna Abiş'e mali müşavir meslektaşlarından destek geldi.. Kocaeli Büyükşehir ve Gölcük Belediye Meclis üyeliğinden istifa ederek Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı olan Berna Abiş bu sabah kahvaltısında serbest muhasebeci ve mali müşavir meslektaşlarıyla buluştu.. Berna Abiş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve diğer Kocaeli milletvekili adayı Mehmet Ellibeş'in de katılım sağladığı o buluşmayı sosyal medyadan "Güne meslektaşlarımla başladım. Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Oda Genel Sekreterimiz Murat Korkmaz bey, Gölcük Temsilcimiz Göknur Özkan Büyükyilmaz hanım ,Gölcükte birlikte Mali Müşavirlik yaptığımız arkadaşlarımızla kahvaltıda buluşduk. Destekleri için herbirine tek tek teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı Berna Abiş'e mali müşavir meslektaşlarından destek geldi..

Kocaeli Büyükşehir ve Gölcük Belediye Meclis üyeliğinden istifa ederek Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı olan Berna Abiş bu sabah kahvaltısında serbest muhasebeci ve mali müşavir meslektaşlarıyla buluştu..

Berna Abiş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve diğer Kocaeli milletvekili adayı Mehmet Ellibeş'in de katılım sağladığı o buluşmayı sosyal medyadan "Güne meslektaşlarımla başladım. Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Oda Genel Sekreterimiz Murat Korkmaz bey, Gölcük Temsilcimiz Göknur Özkan Büyükyilmaz hanım ,Gölcükte birlikte Mali Müşavirlik yaptığımız arkadaşlarımızla kahvaltıda buluşduk. Destekleri için herbirine tek tek teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.