Milletvekili Yaman: ''Sağlıkta devrim yaptık''

Siyaset 04.05.2023 - 14:38, Güncelleme: 04.05.2023 - 14:38
 

Milletvekili Yaman: ''Sağlıkta devrim yaptık''

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Türkiye Yüzyılını anlattı. Yaman, “Sağlık alanında hayata geçirilen çalışmalarla devrim niteliğinde hizmetleri milletimizle buluşturduk” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Darıca’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında çalışmalarını Darıca’da sürdüren Milletvekili Yaman, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve teşkilat yöneticileriyle birlikte Aşıroğlu Caddesi ve Nenehatun Mahallesi esnafıyla bir araya geldi. Ardahan Sitesi sakinleriyle de buluşan Milletvekili Yaman, Darıcalıların sıcak ilgisiyle karşılandı. SAĞLIK ALANINDA DEVRİM YAPTIK Sağlık alanında yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi veren Milletvekili Cemil Yaman, Hastane ve eczane kuyrukları, rehin kalan hastalar, farklı sigorta gruplarına ayrıcalıklı sağlık hizmeti gibi milletimizin hak etmediği adaletsiz durumlar, şimdi artık geçmişin unutulmak istenen kötü görüntüleri olarak hafızalarda yer alıyor. Sağlıklı nesiller yetiştirmek ve vatandaşlarımızın hayat kalitesini arttırmak amacıyla, dünyada örnek gösterilen sağlık sistemimizi daha da güçlendireceğiz. Sağlık hizmetlerini temel bir insan hakkı olarak kabul ediyoruz. Bu hakkın tam anlamıyla hayata geçirilmesi için gerekli tedbirleri almak sosyal devlet anlayışımızın bir gereğidir. Vatandaşlarımızın kaliteli sağlık hizmetine erişimini artırmak amacıyla, insan kaynağı ve fiziki altyapımızı geliştirmeyi hız kesmeden sürdüreceğiz. Dünyada sağlık turizminin cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflediğimiz ülkemizin Avrupa ve Batı Asya’nın sağlık üssü olma özelliğini daha da pekiştireceğiz. Yaşlı ve eve bağlı kronik hastalarımızın hastaneye gitmeden ihtiyaç duydukları raporları almalarını sağlayacağız. Evde sağlık hizmetine yönelik hizmet aracı kapasitesini artıracak, bu hizmeti alan hastaların aylık ziyaret sıklığını 2028 yılına kadar iki katına çıkaracağız.” dedi.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Türkiye Yüzyılını anlattı. Yaman, “Sağlık alanında hayata geçirilen çalışmalarla devrim niteliğinde hizmetleri milletimizle buluşturduk” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Darıca’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında çalışmalarını Darıca’da sürdüren Milletvekili Yaman, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve teşkilat yöneticileriyle birlikte Aşıroğlu Caddesi ve Nenehatun Mahallesi esnafıyla bir araya geldi. Ardahan Sitesi sakinleriyle de buluşan Milletvekili Yaman, Darıcalıların sıcak ilgisiyle karşılandı.

SAĞLIK ALANINDA DEVRİM YAPTIK

Sağlık alanında yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi veren Milletvekili Cemil Yaman, Hastane ve eczane kuyrukları, rehin kalan hastalar, farklı sigorta gruplarına ayrıcalıklı sağlık hizmeti gibi milletimizin hak etmediği adaletsiz durumlar, şimdi artık geçmişin unutulmak istenen kötü görüntüleri olarak hafızalarda yer alıyor. Sağlıklı nesiller yetiştirmek ve vatandaşlarımızın hayat kalitesini arttırmak amacıyla, dünyada örnek gösterilen sağlık sistemimizi daha da güçlendireceğiz. Sağlık hizmetlerini temel bir insan hakkı olarak kabul ediyoruz. Bu hakkın tam anlamıyla hayata geçirilmesi için gerekli tedbirleri almak sosyal devlet anlayışımızın bir gereğidir. Vatandaşlarımızın kaliteli sağlık hizmetine erişimini artırmak amacıyla, insan kaynağı ve fiziki altyapımızı geliştirmeyi hız kesmeden sürdüreceğiz. Dünyada sağlık turizminin cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflediğimiz ülkemizin Avrupa ve Batı Asya’nın sağlık üssü olma özelliğini daha da pekiştireceğiz. Yaşlı ve eve bağlı kronik hastalarımızın hastaneye gitmeden ihtiyaç duydukları raporları almalarını sağlayacağız. Evde sağlık hizmetine yönelik hizmet aracı kapasitesini artıracak, bu hizmeti alan hastaların aylık ziyaret sıklığını 2028 yılına kadar iki katına çıkaracağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.