ALİ BABACAN PAYLAŞTI

Siyaset 30.04.2023 - 22:00, Güncelleme: 30.04.2023 - 22:00
 

ALİ BABACAN PAYLAŞTI

KOCAELİ HABERİ
Millet İttifakı liderleri İzmir’in Gündoğdu Meydanı'nda beraber bir miting düzenledi. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı yardımcısı adayları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu eşleri ile birlikte ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'da tek başlarına katılım sağladılar.  DEVA Partsi Genel Başkanı Ali Babacan, eşi Zeynep babacan, Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte mitingde sahne arkası bekleme anındaki sohbet fotoğrafını sosyal medyadan "Muhteşemsin İzmir. Gündoğdu Meydanında ucu bucağı görünmeyen bir kalabalıkla bir aradaydık. Meydanı dolduran, civardaki kafelerden ve evlerinin balkonundan bizlere eşlik eden herkese teşekkür ediyorum. Birleşe birleşe kazanacağız." ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Millet İttifakı liderleri İzmir’in Gündoğdu Meydanı'nda beraber bir miting düzenledi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı yardımcısı adayları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu eşleri ile birlikte ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'da tek başlarına katılım sağladılar. 

DEVA Partsi Genel Başkanı Ali Babacan, eşi Zeynep babacan, Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte mitingde sahne arkası bekleme anındaki sohbet fotoğrafını sosyal medyadan "Muhteşemsin İzmir. Gündoğdu Meydanında ucu bucağı görünmeyen bir kalabalıkla bir aradaydık. Meydanı dolduran, civardaki kafelerden ve evlerinin balkonundan bizlere eşlik eden herkese teşekkür ediyorum. Birleşe birleşe kazanacağız." ifadeleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.