YAMAN VE HÜLAGÜ DİLOVASI'INDA AĞIRLANDI

Siyaset 30.04.2023 - 17:32, Güncelleme: 30.04.2023 - 17:32
 

YAMAN VE HÜLAGÜ DİLOVASI'INDA AĞIRLANDI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli milletvekili ve milletvekili adayı Cemil Yaman ile 1.inci sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü bugün Dilovası'na geldi.. AK Parti Dilovası İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettikten sonra Kızılay Dilovası şübe başkanlığına atanan Emre Sarıca bugün Ak Parti Kocaeli Milletvekili adaylarını yemekte ağırladı.. Emre Sarıca bu haberi sosyal medyadan "Kocaeli Milletvekili Sn.Cemil Yaman ve Milletvekili Adayı Prof.Dr. Sn.Sadettin Hülagü, Belediye Başkanımız Hamza Şayir, İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve İlçe Teşkilatını, Ailemiz ve Akrabalarımız İle Birlikte Misafir Ettik." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli milletvekili ve milletvekili adayı Cemil Yaman ile 1.inci sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü bugün Dilovası'na geldi..

AK Parti Dilovası İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettikten sonra Kızılay Dilovası şübe başkanlığına atanan Emre Sarıca bugün Ak Parti Kocaeli Milletvekili adaylarını yemekte ağırladı..

Emre Sarıca bu haberi sosyal medyadan "Kocaeli Milletvekili Sn.Cemil Yaman ve Milletvekili Adayı Prof.Dr. Sn.Sadettin Hülagü, Belediye Başkanımız Hamza Şayir, İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve İlçe Teşkilatını, Ailemiz ve Akrabalarımız İle Birlikte Misafir Ettik." sözleri ile paylaştı..
Bir 1 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.