EFSANE BAŞKAN ŞEVKİ DEMİRCİ'YE MİLLET İTTİFAKI ÇENGELİ

Siyaset 30.04.2023 - 16:28, Güncelleme: 30.04.2023 - 16:28
 

EFSANE BAŞKAN ŞEVKİ DEMİRCİ'YE MİLLET İTTİFAKI ÇENGELİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2014-2019 yılları arasında beş yıl Çayırova Belediye Başkanlığı yapan Şevki Demirci, 2019 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilmeyince ve üstüne üstlük bir de “gıyaplarında partili büyüklerine hakaret” gerekçesiyle, Ak Partiden ihraç edilince, Çayırovalılar arasında seslendirilmeye başlanan “Efsane Başkan” söylemi, bir anda Gebze Bölgesine ve Kocaeli geneline kadar yansıdıktan sonra Ankara’ya kadar uzandı.. 14 Mayıs 2023 genel seçimlerine giderken Şevki Demirci'nin nasıl bir tavır sergilemesi bekleniyordu ki; Tek bir oy için HÜDAPAR'la bile el sıkışan Ak Partililer, Şevki Demirci ile el sıkışımak konusunda ürkek davranınca, Millet İttifakı Kocaeli milletvekili adaylarının, Şevki Demirci'ye özel iş yerinde peşpeşe ziyaretleri görüldü.. Geçtiğimiz hafta CHP Kocaeli Milletvekili adayı  Nail Çiler'in kendsine yapmış olduğu ziyareti "Kocaeli CHP Milletvekili adayı dostumuz Nail Çiler beyfendiye iş yerime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." mesajı ile paylaşan Şevki Demirci, bugün de "İyi Parti Kocaeli Millet Vekili adayı Sn. Şanbaz Yıldız, Sn. Yüksel Ercan ve Çayırova ilçe başkanı Sn. İlhami Bayrak ve kıymetli yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim." paylaşımında bulundu.. Görünen o ki; Millet İttifakı hem 14 Mayıs 2023 genel hem de 2024 yerel seçimlerinde Çayırova'nın Efsane Başkanı Şevki Demirci'den misli ile faydalanmayı kafaya çoktan koymuş bile..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2014-2019 yılları arasında beş yıl Çayırova Belediye Başkanlığı yapan Şevki Demirci, 2019 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilmeyince ve üstüne üstlük bir de “gıyaplarında partili büyüklerine hakaret” gerekçesiyle, Ak Partiden ihraç edilince, Çayırovalılar arasında seslendirilmeye başlanan “Efsane Başkan” söylemi, bir anda Gebze Bölgesine ve Kocaeli geneline kadar yansıdıktan sonra Ankara’ya kadar uzandı..

14 Mayıs 2023 genel seçimlerine giderken Şevki Demirci'nin nasıl bir tavır sergilemesi bekleniyordu ki; Tek bir oy için HÜDAPAR'la bile el sıkışan Ak Partililer, Şevki Demirci ile el sıkışımak konusunda ürkek davranınca, Millet İttifakı Kocaeli milletvekili adaylarının, Şevki Demirci'ye özel iş yerinde peşpeşe ziyaretleri görüldü..

Geçtiğimiz hafta CHP Kocaeli Milletvekili adayı  Nail Çiler'in kendsine yapmış olduğu ziyareti "Kocaeli CHP Milletvekili adayı dostumuz Nail Çiler beyfendiye iş yerime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." mesajı ile paylaşan Şevki Demirci, bugün de "İyi Parti Kocaeli Millet Vekili adayı Sn. Şanbaz Yıldız, Sn. Yüksel Ercan ve Çayırova ilçe başkanı Sn. İlhami Bayrak ve kıymetli yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim." paylaşımında bulundu..

Görünen o ki; Millet İttifakı hem 14 Mayıs 2023 genel hem de 2024 yerel seçimlerinde Çayırova'nın Efsane Başkanı Şevki Demirci'den misli ile faydalanmayı kafaya çoktan koymuş bile..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.