KOCAELİ'NİN ESKİ VEKİLLERİNİN 2024 HESAPLARI

Siyaset 30.04.2023 - 05:52, Güncelleme: 30.04.2023 - 05:52
 

KOCAELİ'NİN ESKİ VEKİLLERİNİN 2024 HESAPLARI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
14 Mayıs 2023 genel seçimleri için Ak Parti Kocaeli milletvekillerinden Fikri Işık ve İlyas Şeker hiç adaylık başvuruları yapmazken, CHP'den ise Tahsin Tarhan adaylık başvuru yaptığı halde tekrar aday gösterilmedi ve Haydar Akar ise hiç aday olmadı.. Kocaeli'de uzun yıllara dayalı milletvekili geçmiş olan bu dört milletvekilinin, 15 Mayıs 2023'ten sonra ne yapacakları bugünden merak edilirken, siyaset kulislerinde birbrinden değişik siyasi iddialar dile getiriliyor.. Kulislerde konuşulanlara göre; 2024 yerel seçimleri için Fikri Işık'ın Ak Partiden ve Haydar Akar'ın da CHP'den, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için şanslarını deneyeceklerine yüksek ihtimal verilirken, yine aynı şekilde İlyas Şeker'in Ak Parti izmit Belediye Başkan adaylığı ve Tahsin Tarhan'ın da CHP'den Gebze ya da Çayırova Belediye Başkan adaylığı için zemin yoklayacakları dile getiriliyor.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

14 Mayıs 2023 genel seçimleri için Ak Parti Kocaeli milletvekillerinden Fikri Işık ve İlyas Şeker hiç adaylık başvuruları yapmazken, CHP'den ise Tahsin Tarhan adaylık başvuru yaptığı halde tekrar aday gösterilmedi ve Haydar Akar ise hiç aday olmadı..

Kocaeli'de uzun yıllara dayalı milletvekili geçmiş olan bu dört milletvekilinin, 15 Mayıs 2023'ten sonra ne yapacakları bugünden merak edilirken, siyaset kulislerinde birbrinden değişik siyasi iddialar dile getiriliyor..

Kulislerde konuşulanlara göre; 2024 yerel seçimleri için Fikri Işık'ın Ak Partiden ve Haydar Akar'ın da CHP'den, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için şanslarını deneyeceklerine yüksek ihtimal verilirken, yine aynı şekilde İlyas Şeker'in Ak Parti izmit Belediye Başkan adaylığı ve Tahsin Tarhan'ın da CHP'den Gebze ya da Çayırova Belediye Başkan adaylığı için zemin yoklayacakları dile getiriliyor.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.