CHP BU KEZ TAM KADRO ORADA

Siyaset 29.04.2023 - 21:46, Güncelleme: 29.04.2023 - 21:46
 

CHP BU KEZ TAM KADRO ORADA

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli kadroları, Kartepeli sanayi iş insanları ile bir araya gelerek, talepleri ve beklentileri hakkında görüş alışverişinde bulundu. CHP Kocaeli kadroları, Kartepeli sanayici ve iş insanları ile kahvaltı programında bir araya geldi. TBMM Başkan Vekili Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, ilçe yönetimi, CHP Kartepe İlçe SKM Başkanı Tamer Ejderoğlu, Saadet Partisi Kartepe İlçe Başkanı Ethem Akbuğa, DEVA Partisi Kartepe İlçe Başkanı Ensar Baturman, CHP Kocaeli Milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, Tülin Keçeci Güngör, Mehmet Ümit Küçükkaya, Belkıza İlter’in katıldığı programda CHP kadroları, iş insanlarının talep ve görüşlerini dinledi. Kartepeli sanayici iş insanları, hem bölgesel hem de sektörde yaşadığı sıkıntıları dile getirirken, CHP kadroları iletilen konularla ilgili Millet ittifakı’nın çözüm önerilerini ve projelerini aktardı. Oldukça verimli görüş alışverişleri ile geçen toplantıda iş insanı, CHP kadrolarına teşekkürlerini sundu.
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli kadroları, Kartepeli sanayi iş insanları ile bir araya gelerek, talepleri ve beklentileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

CHP Kocaeli kadroları, Kartepeli sanayici ve iş insanları ile kahvaltı programında bir araya geldi. TBMM Başkan Vekili Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, ilçe yönetimi, CHP Kartepe İlçe SKM Başkanı Tamer Ejderoğlu, Saadet Partisi Kartepe İlçe Başkanı Ethem Akbuğa, DEVA Partisi Kartepe İlçe Başkanı Ensar Baturman, CHP Kocaeli Milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, Tülin Keçeci Güngör, Mehmet Ümit Küçükkaya, Belkıza İlter’in katıldığı programda CHP kadroları, iş insanlarının talep ve görüşlerini dinledi.

Kartepeli sanayici iş insanları, hem bölgesel hem de sektörde yaşadığı sıkıntıları dile getirirken, CHP kadroları iletilen konularla ilgili Millet ittifakı’nın çözüm önerilerini ve projelerini aktardı. Oldukça verimli görüş alışverişleri ile geçen toplantıda iş insanı, CHP kadrolarına teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.