Başkan Sarı'dan Başkan Talus'a: “Milletin aklıyla dalga geçmeyi, sağlığıyla oynamayı bırakın”

Siyaset 29.04.2023 - 19:32, Güncelleme: 29.04.2023 - 19:32
 

Başkan Sarı'dan Başkan Talus'a: “Milletin aklıyla dalga geçmeyi, sağlığıyla oynamayı bırakın”

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “Kocaeli’de hangi hastaneler kapatıldı, söyleyin bilelim” diyen AKP İl Başkanı Şahin Talus’a: “Siyaset yapacağım diye milletin aklıyla, dalga geçmeyi sağlığıyla oynamayı bırakın artık.” Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli Millet Buluşması Mitingi’nde “Kapanan tüm hastaneler açacağız” sözlerine karşılık AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’un “Kocaeli’de hangi hastaneler kapandı söyleyin bilelim” sözleri adeta Talus için Kocaeli’den bir haber dedirtti. Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü Talus’a CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’dan da cevap gecikmedi. Başkan Sarı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Daha önce defalarca vatandaşlarımızdan gelen tepkiler üzerine bu konuyu gündeme taşıdık. Ancak vatandaşın arasına inmeyen, hastane sorununu sormayan Şahin Talus bilgisizliğini ortaya koymuştur. 10 yılda bitirilemeyen Kocaeli Şehir Hastanesi’ne vatandaşın ve doktorların tüm ısrarına rağmen hazırda hizmet veren Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kocaeli Devlet Hastanesi, Seka Devlet Hastanesi’ndeki birçok bölümü kapatarak taşındı. Alikahya Kadın Doğum Çocuk Hastanesi tamamen kapatıldı. Kocaeli Şehir Hastanesi’ne geçiş sürecinde birçok ameliyat ertelendi, iptal edildi, vatandaşlar randevu alamadı. Bölümleri kapatılan devlet hastanelerinde, şehir hastanesine götürdüğünüz ekipmanlar sebebi ile tedaviler yetersiz kaldı. Doktorlar, hastalar çaresiz kaldı. Kaç şikayet iletildi, cimere yazıldı bununla ilgili haberiniz var mı Sayın Talus? Siyaset yapacağım diye milletin aklıyla dalga geçmeyi, sağlığıyla oynamayı bırakın artık. Kapattığınız hastaneleri ve bölümleri açın”  
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “Kocaeli’de hangi hastaneler kapatıldı, söyleyin bilelim” diyen AKP İl Başkanı Şahin Talus’a: “Siyaset yapacağım diye milletin aklıyla, dalga geçmeyi sağlığıyla oynamayı bırakın artık.”

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli Millet Buluşması Mitingi’nde “Kapanan tüm hastaneler açacağız” sözlerine karşılık AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’un “Kocaeli’de hangi hastaneler kapandı söyleyin bilelim” sözleri adeta Talus için Kocaeli’den bir haber dedirtti. Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü Talus’a CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’dan da cevap gecikmedi. Başkan Sarı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Daha önce defalarca vatandaşlarımızdan gelen tepkiler üzerine bu konuyu gündeme taşıdık. Ancak vatandaşın arasına inmeyen, hastane sorununu sormayan Şahin Talus bilgisizliğini ortaya koymuştur. 10 yılda bitirilemeyen Kocaeli Şehir Hastanesi’ne vatandaşın ve doktorların tüm ısrarına rağmen hazırda hizmet veren Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kocaeli Devlet Hastanesi, Seka Devlet Hastanesi’ndeki birçok bölümü kapatarak taşındı. Alikahya Kadın Doğum Çocuk Hastanesi tamamen kapatıldı. Kocaeli Şehir Hastanesi’ne geçiş sürecinde birçok ameliyat ertelendi, iptal edildi, vatandaşlar randevu alamadı. Bölümleri kapatılan devlet hastanelerinde, şehir hastanesine götürdüğünüz ekipmanlar sebebi ile tedaviler yetersiz kaldı. Doktorlar, hastalar çaresiz kaldı. Kaç şikayet iletildi, cimere yazıldı bununla ilgili haberiniz var mı Sayın Talus? Siyaset yapacağım diye milletin aklıyla dalga geçmeyi, sağlığıyla oynamayı bırakın artık. Kapattığınız hastaneleri ve bölümleri açın”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.