KILIÇDAROĞLU UYARDI: "SON 10 GÜNDE GİRİŞİLECEK EN PİS İŞLERİ BİLİYORUM"

Siyaset 29.04.2023 - 18:32, Güncelleme: 29.04.2023 - 18:32
 

KILIÇDAROĞLU UYARDI: "SON 10 GÜNDE GİRİŞİLECEK EN PİS İŞLERİ BİLİYORUM"

KOCAELİ HABERİ
CHP lideri ve 13. cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter'dan dikkat çeken bir paylaşım yaptı. "Seçime gidiyoruz, savaşa değil" diyen Kılıçdaroğlu, "Son 10 günde girişilecek en pis işleri biliyorum. Ve onlara diyorum ki: Azıcık sağduyu!" sözlerini kullandı. 'Sağduyu' çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, "Son 10 günde girişilecek en pis işleri biliyorum" dedi. CHP lideri, iktidarı "Seçime darbe dediniz. Kendi halkınıza karşı Uhud Savaşı benzetmesi yaptınız. İşgalciye benzettiniz be halkımızı. Nerede duracaksınız?" sözleriyle eleştirdi. Kılıçdaroğlu, "Ben üzerime düşen sorumluluğu yerine getirmeye ve sağduyu çağrısı yapmaya devam edeceğim. Çünkü sağduyusunu kaybetmiş olanın yardımına şeytan koşarmış. İçinizdekini dizginleyin, yoksa bu nefret başta sizi sonra hepimizi yutacak" ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

CHP lideri ve 13. cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter'dan dikkat çeken bir paylaşım yaptı. "Seçime gidiyoruz, savaşa değil" diyen Kılıçdaroğlu, "Son 10 günde girişilecek en pis işleri biliyorum. Ve onlara diyorum ki: Azıcık sağduyu!" sözlerini kullandı.

'Sağduyu' çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, "Son 10 günde girişilecek en pis işleri biliyorum" dedi.

CHP lideri, iktidarı "Seçime darbe dediniz. Kendi halkınıza karşı Uhud Savaşı benzetmesi yaptınız. İşgalciye benzettiniz be halkımızı. Nerede duracaksınız?" sözleriyle eleştirdi.

Kılıçdaroğlu, "Ben üzerime düşen sorumluluğu yerine getirmeye ve sağduyu çağrısı yapmaya devam edeceğim. Çünkü sağduyusunu kaybetmiş olanın yardımına şeytan koşarmış. İçinizdekini dizginleyin, yoksa bu nefret başta sizi sonra hepimizi yutacak" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.