BAŞKAN BÜYÜKGÖZ, KÖŞKER'İN YAPTIRDIĞI TESİSİ 4 YIL SONRA HİZMETE AÇTI

İlçeler 29.04.2023 - 12:35, Güncelleme: 29.04.2023 - 12:49
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ, KÖŞKER'İN YAPTIRDIĞI TESİSİ 4 YIL SONRA HİZMETE AÇTI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi tarafından 29 Haziran 2018 yılında,  Barış Sosyal Tesisi projesi için basına servis edilen haberde şu ifadeler yer alıyordu; "Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in Barış Mahallesi ve çevre mahallere hizmet verecek projesi; Barış Sosyal Tesisi projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Kaba inşaat çalışmaları biten projede çevre düzenlemesi ve ince işçilik çalışmaları sürüyor. Bölgenin tüm ihtiyaçları düşünülerek hayata geçirilen projenin dış cephe çalışmaları da tamamlandı. "Bölgeye hizmet edecek olan Barkı Parkı Sosyal Tesisi kafe-restoran, düğün salonu, taş fırın, mescit, çocuklar için oyun alanı, idari ofislerden oluşuyor. Bölgedeki ailelerin nezih bir ortamda yemek yiyecekleri bir restorana sahip olacak tesiste; bölge sahipleri düğün, nişan ve toplantılarını da yapabilecek. Çalışmaların yoğun bir tempoda devam ettiğini ifade eden yetkililer belirlenen sürede tesisin hizmete gireceği bilgisini verdi." BAŞKAN BÜYÜKGÖZ, KÖŞKER'İN YAPTIRDIĞI TESİSİ 4 YIL SONRA HİZMETE AÇTI 2 Ağustos 2017 tarihinde  dönemin Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından yapımı başlatılan, Gebze Barış Mahallesi Barış Parkı Sosyal Tesisleri inşaatının başlamasının üzerinden 6 yıl ve inşaatın tamamlanmasının üzerinden de 4 yıl  geçmesine rağmen bir türlü hizmete açılmıyordu.. 14 Mayıs 2023 genel seçimlerine 15 gün kala Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Barış mahallesindeki bu Barış Sosyal Tesislerinin ismini "Barış Mahallesi Güzide Sosyal Tesisleri" olarak değiştireip hizmete açtı. Büyükgöz açılışıın ilk etkinliğinide "kahvaltılı istişare toplantısı" olarak gerçekleştirdi.. Gebze Belediyesi sosyal medya sayfasından bu açılış haberi "Barış Mahallesi Güzide Sosyal Tesisleri'nde hemşehrilerimizin cemiyetlerine ev sahipliği yapacak salonumuz hizmete açıldı dügün mevsimini bekliyor. Hayırlı olsun" sözleri ile paylaşıldı. Ve tabi ki kafalara takılanlar ise "Zinnur Büyükgöz dört yıl önce tamamlanan bu tesisi neden bugüne kadar hizmete açmadı" ve "neden tesisin ismini değiştirdi" sorularının cevapları oldu..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi tarafından 29 Haziran 2018 yılında,  Barış Sosyal Tesisi projesi için basına servis edilen haberde şu ifadeler yer alıyordu;

"Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in Barış Mahallesi ve çevre mahallere hizmet verecek projesi; Barış Sosyal Tesisi projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Kaba inşaat çalışmaları biten projede çevre düzenlemesi ve ince işçilik çalışmaları sürüyor. Bölgenin tüm ihtiyaçları düşünülerek hayata geçirilen projenin dış cephe çalışmaları da tamamlandı.

"Bölgeye hizmet edecek olan Barkı Parkı Sosyal Tesisi kafe-restoran, düğün salonu, taş fırın, mescit, çocuklar için oyun alanı, idari ofislerden oluşuyor. Bölgedeki ailelerin nezih bir ortamda yemek yiyecekleri bir restorana sahip olacak tesiste; bölge sahipleri düğün, nişan ve toplantılarını da yapabilecek. Çalışmaların yoğun bir tempoda devam ettiğini ifade eden yetkililer belirlenen sürede tesisin hizmete gireceği bilgisini verdi."

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ, KÖŞKER'İN YAPTIRDIĞI TESİSİ 4 YIL SONRA HİZMETE AÇTI

2 Ağustos 2017 tarihinde  dönemin Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından yapımı başlatılan, Gebze Barış Mahallesi Barış Parkı Sosyal Tesisleri inşaatının başlamasının üzerinden 6 yıl ve inşaatın tamamlanmasının üzerinden de 4 yıl  geçmesine rağmen bir türlü hizmete açılmıyordu..

14 Mayıs 2023 genel seçimlerine 15 gün kala Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Barış mahallesindeki bu Barış Sosyal Tesislerinin ismini "Barış Mahallesi Güzide Sosyal Tesisleri" olarak değiştireip hizmete açtı. Büyükgöz açılışıın ilk etkinliğinide "kahvaltılı istişare toplantısı" olarak gerçekleştirdi..

Gebze Belediyesi sosyal medya sayfasından bu açılış haberi "Barış Mahallesi Güzide Sosyal Tesisleri'nde hemşehrilerimizin cemiyetlerine ev sahipliği yapacak salonumuz hizmete açıldı dügün mevsimini bekliyor. Hayırlı olsun" sözleri ile paylaşıldı.

Ve tabi ki kafalara takılanlar ise "Zinnur Büyükgöz dört yıl önce tamamlanan bu tesisi neden bugüne kadar hizmete açmadı" ve "neden tesisin ismini değiştirdi" sorularının cevapları oldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.