'BABASININ KIZI' GEBZELİ BAŞKAN İŞ BAŞINDA

Siyaset 29.04.2023 - 10:01, Güncelleme: 29.04.2023 - 10:01
 

'BABASININ KIZI' GEBZELİ BAŞKAN İŞ BAŞINDA

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı Şevket Sayıcı'nın kızı Zeynep sayıcı'da babası ile aynı siyasi görüşte ve İYİ Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı görevinde.. Kızı ile aynı partide aktif bir şekilde siyaset yapmanın gururunu taşıyan Şevket Sayıcı dün kzının sahadaki üye kayıt çalışmasının fotoğraflarını sosyal medyadan "Gebze ilk gençlik kolları başkanı kızım Zeynep Sayıcı üye kaydı yaparken" notu ile paylaşırken, takipçileri de "Babasının kızı" şeklinde beğenilerini dile getirdiler..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı Şevket Sayıcı'nın kızı Zeynep sayıcı'da babası ile aynı siyasi görüşte ve İYİ Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı görevinde..

Kızı ile aynı partide aktif bir şekilde siyaset yapmanın gururunu taşıyan Şevket Sayıcı dün kzının sahadaki üye kayıt çalışmasının fotoğraflarını sosyal medyadan "Gebze ilk gençlik kolları başkanı kızım Zeynep Sayıcı üye kaydı yaparken" notu ile paylaşırken, takipçileri de "Babasının kızı" şeklinde beğenilerini dile getirdiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.