BAKAN SOYLU 14 MAYIS İÇİN 'DARBE' SÖZLERİNE AÇIKLIK GETİRDİ

Siyaset 28.04.2023 - 19:43, Güncelleme: 28.04.2023 - 19:43
 

BAKAN SOYLU 14 MAYIS İÇİN 'DARBE' SÖZLERİNE AÇIKLIK GETİRDİ

KOCAELİ HABERİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cuma namazı için Gaziosmanpaşa’da Hürriyet Mahallesi’nden bulunan Beraat Camii’ne geldi. Camii çıkışında Gerçek Gündem muhabiri Filiz Gazi, Soylu'ya "14 Mayıs 2023, Türkiye’yi tasfiye etmeye yönelik hazırlıkların her birini bir araya getirerek oluşturabilecek siyasi darbe girişimidir” ifadelerini hatırlatarak "Hükümet dışında başka partilere oy veren insanlar darbeci oluyor bu durumda. Açıklık getirir misiniz?" diye sordu. Bakan Soylu ise, “Öyle bir şey olur mu? Amerika’yı söylüyorum. Biliyor musun Amerika’yı? Afganistan’a yaptıklarını biliyor musun?” şeklinde yanıt verdi. "SORUNUN YANITINI VERİYORUM, CUMAN MÜBAREK OLSUN" Gazeteci Filiz Gazi, “Açıklar mısınız, bilmeyenler öğrensin” ifadelerini kullanınca Soylu da “Sorunun yanıtını veriyorum. Cuman mübarek olsun” diye konuştu.
KOCAELİ HABERİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cuma namazı için Gaziosmanpaşa’da Hürriyet Mahallesi’nden bulunan Beraat Camii’ne geldi.

Camii çıkışında Gerçek Gündem muhabiri Filiz Gazi, Soylu'ya "14 Mayıs 2023, Türkiye’yi tasfiye etmeye yönelik hazırlıkların her birini bir araya getirerek oluşturabilecek siyasi darbe girişimidir” ifadelerini hatırlatarak "Hükümet dışında başka partilere oy veren insanlar darbeci oluyor bu durumda. Açıklık getirir misiniz?" diye sordu.

Bakan Soylu ise, “Öyle bir şey olur mu? Amerika’yı söylüyorum. Biliyor musun Amerika’yı? Afganistan’a yaptıklarını biliyor musun?” şeklinde yanıt verdi.

"SORUNUN YANITINI VERİYORUM, CUMAN MÜBAREK OLSUN"

Gazeteci Filiz Gazi, “Açıklar mısınız, bilmeyenler öğrensin” ifadelerini kullanınca Soylu da “Sorunun yanıtını veriyorum. Cuman mübarek olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.