MEHMET AKİF YILMAZ: ''BÜYÜK HAMLELERE ŞAHİTLİK EDECEK''

Gündem 28.04.2023 - 18:15, Güncelleme: 28.04.2023 - 18:15
 

MEHMET AKİF YILMAZ: ''BÜYÜK HAMLELERE ŞAHİTLİK EDECEK''

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Gölcük’te AK Parti’nin yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Milletvekili Yılmaz; “Türkiye Yüzyılı kuşağı her alanda büyük hamlelere şahitlik edecek” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz, Gölcük’te gerçekleştirdiği programlarda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan Milletvekili Yılmaz’a, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve teşkilat yöneticileri eşlik etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ‘Şahlanış Dönemi’ olarak adlandırılan yeni dönemde AK Parti’nin hayata geçirmeyi hedeflediği projeleri vatandaşlarla paylaşan Yılmaz, “Eğitimden sağlığa, kültür sanattan, milli savunmaya kadar her alanda ciddi yatırım ve hizmetleri milletimizle buluşturduk. Şimdi sıra yeni projelerde.” dedi. “HER ALANDA BÜYÜK HAMLELERE ŞAHİTLİK EDECEĞİZ” Türkiye Yüzyılı kuşağının her alanda büyük hamlelere şahitlik edeceğini ifade eden Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Türkiye Yüzyılını milletimizle birlikte inşa ederken, nesillerimizi de doğru yönlendirmelerle yetiştireceğiz. Ülkemizin milli bilincini, varlığını ve geleceğini emanet edeceği yarınlarımız olan çocuklarımızı şimdiden çağa hazırlayacağız. Çocuklarımızın gelişimlerini akademik, sosyal, sportif, sanatsal ve mesleki açıdan destekleyerek donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağlayacağız. Yabancı dil, robotik kodlama, üç boyutlu yazıcı gibi alanlarda eğitim veren Mahalle Çocuk Atölyelerini kuracak ve yaygınlaştıracağız. Çocuklar için dene-yap ve bilim atölyelerini yaygınlaştıracağız. Çocuklarımızın temel bilimler, teknoloji ve mühendislik alanlarına yönlendirilmelerini sağlamak üzere ilave programlar geliştireceğiz” ifadelerini kullandı.  
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Gölcük’te AK Parti’nin yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Milletvekili Yılmaz; “Türkiye Yüzyılı kuşağı her alanda büyük hamlelere şahitlik edecek” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz, Gölcük’te gerçekleştirdiği programlarda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan Milletvekili Yılmaz’a, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve teşkilat yöneticileri eşlik etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ‘Şahlanış Dönemi’ olarak adlandırılan yeni dönemde AK Parti’nin hayata geçirmeyi hedeflediği projeleri vatandaşlarla paylaşan Yılmaz, “Eğitimden sağlığa, kültür sanattan, milli savunmaya kadar her alanda ciddi yatırım ve hizmetleri milletimizle buluşturduk. Şimdi sıra yeni projelerde.” dedi.

“HER ALANDA BÜYÜK HAMLELERE ŞAHİTLİK EDECEĞİZ”

Türkiye Yüzyılı kuşağının her alanda büyük hamlelere şahitlik edeceğini ifade eden Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Türkiye Yüzyılını milletimizle birlikte inşa ederken, nesillerimizi de doğru yönlendirmelerle yetiştireceğiz. Ülkemizin milli bilincini, varlığını ve geleceğini emanet edeceği yarınlarımız olan çocuklarımızı şimdiden çağa hazırlayacağız. Çocuklarımızın gelişimlerini akademik, sosyal, sportif, sanatsal ve mesleki açıdan destekleyerek donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağlayacağız. Yabancı dil, robotik kodlama, üç boyutlu yazıcı gibi alanlarda eğitim veren Mahalle Çocuk Atölyelerini kuracak ve yaygınlaştıracağız. Çocuklar için dene-yap ve bilim atölyelerini yaygınlaştıracağız. Çocuklarımızın temel bilimler, teknoloji ve mühendislik alanlarına yönlendirilmelerini sağlamak üzere ilave programlar geliştireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.