ÖZDEMİR'DEN DOĞA SEVERLERE MÜJDE

Gündem 28.04.2023 - 16:52, Güncelleme: 28.04.2023 - 16:52
 

ÖZDEMİR'DEN DOĞA SEVERLERE MÜJDE

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yasemin Özdemir, Kandıra’nın kırsal mahallelerinde evlere konuk oldu. Özdemir, “Yeni dönemde bütün illerimizde Millet Ormanları kurulacak” dedi.d AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yasemin Özdemir, Kandıra’da kırsal mahallelerde vatandaşların evlerinde konuk olarak Kandıralılarla sohbet etti. AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve teşkilat yöneticileriyle birlikte ziyaret ettiği vatandaşlara AK Parti’nin yeni dönemde hayata geçirmeyi hedeflediği çalışmaları anlatan Milletvekili Adayı Yasemin Özdemir vatandaşlardan büyük destek aldı. “BÜTÜN İLLERE MİLLER ORMANI KURULACAK” Tarım ve hayvancılıkta yapılan ve yapılması hedeflenen bazı maddeleri söyleyen Milletvekili Adayı Özdemir, bütün illerde Millet Ormanları kurulacağını söyledi. Özdemir, “Çiftçimize 2023 yılı cari fiyatlarıyla 803 milyar TL tarımsal destek sağladık. Ata Tohum Projesi kapsamında, farklı türlerde 37 yerel çeşidi tescil ederek koruma altına aldık. Büyükbaş hayvan sayımızı 9,9 milyondan yüzde 72 artışla 17 milyon başa, küçükbaş hayvan sayımızı 32 milyondan yüzde 76 artışla 56,3 milyon başa ulaştırarak Avrupa’da birinci sıraya yükseldik. Yeşil dönüşüm ve dijitalleşmeyi merkeze alan ve modern çağın sunduğu imkânlarla genç çiftçilerimizi güçlü bir şekilde destekleyerek genç çiftçilerimizle tarımda yeni bir atılım sağlayacağız. Gençlere ve kadınlara ilave destekler vereceğiz. Ayrıca genç ve kadın çiftçilerin sosyal güvenlik primlerine destek olacağız. Bütün illerimizde Millet Ormanları kuracağız.” dedi.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yasemin Özdemir, Kandıra’nın kırsal mahallelerinde evlere konuk oldu. Özdemir, “Yeni dönemde bütün illerimizde Millet Ormanları kurulacak” dedi.d

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yasemin Özdemir, Kandıra’da kırsal mahallelerde vatandaşların evlerinde konuk olarak Kandıralılarla sohbet etti. AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve teşkilat yöneticileriyle birlikte ziyaret ettiği vatandaşlara AK Parti’nin yeni dönemde hayata geçirmeyi hedeflediği çalışmaları anlatan Milletvekili Adayı Yasemin Özdemir vatandaşlardan büyük destek aldı.

“BÜTÜN İLLERE MİLLER ORMANI KURULACAK”

Tarım ve hayvancılıkta yapılan ve yapılması hedeflenen bazı maddeleri söyleyen Milletvekili Adayı Özdemir, bütün illerde Millet Ormanları kurulacağını söyledi. Özdemir, “Çiftçimize 2023 yılı cari fiyatlarıyla 803 milyar TL tarımsal destek sağladık. Ata Tohum Projesi kapsamında, farklı türlerde 37 yerel çeşidi tescil ederek koruma altına aldık. Büyükbaş hayvan sayımızı 9,9 milyondan yüzde 72 artışla 17 milyon başa, küçükbaş hayvan sayımızı 32 milyondan yüzde 76 artışla 56,3 milyon başa ulaştırarak Avrupa’da birinci sıraya yükseldik. Yeşil dönüşüm ve dijitalleşmeyi merkeze alan ve modern çağın sunduğu imkânlarla genç çiftçilerimizi güçlü bir şekilde destekleyerek genç çiftçilerimizle tarımda yeni bir atılım sağlayacağız. Gençlere ve kadınlara ilave destekler vereceğiz. Ayrıca genç ve kadın çiftçilerin sosyal güvenlik primlerine destek olacağız. Bütün illerimizde Millet Ormanları kuracağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.