''Darıca Belediyesi 626 Milyon 400 Bin TL'' zarar uğratıldı davası!

İlçeler 28.04.2023 - 15:19, Güncelleme: 28.04.2023 - 15:19
 

''Darıca Belediyesi 626 Milyon 400 Bin TL'' zarar uğratıldı davası!

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Darıca Belediyesi CHP'li Meclis üyesi Özkan Sarıtoprak, Tuncer Saltaş ve diğer CHP'li Meclis üyesi arkadaşları ile birlikte "Darıca Belediyesi yetkilileri, Belediyeyi 626 Milyon 400 Bin TL kamu malı zararına uğrattılar" gerkçesi ile mahkemeyedava açtı.. Özkan sarıtoprak mahkeme çıkışında yaptığı paylaşımda şu açıklamada bulundu; "Darıca Belediyesi’ne ait 15 bin 438 metrekare olan arsalar, encümen kararı ile Termal Grup’a 145 Milyon TL’ye satıldığını ortaya çıktı. Bu arsaların piyasa değerini araştırdık ve 771 Milyon 400 bin TL olduğunu öğrenmiştik. Darıca Belediyesi yetkilileri 626 Milyon 400 Bin TL kamu malını zarara uğratmıştır. Belediye başkanı ve encümenini yargıya taşıdık. Darıca’da bir siyasi partiye oy verenleri yok saydılar. Darıca’yı ortak akılla yönetemiyorlar. Tüm usulsüz işleri maalesef gizli kapaklı encümende kendi aralarında bitiriyorlar. Kimsenin haberi olmuyor bunlardan. Bizler Darıca’da devletin malı deniz, yemeyen keriz anlayışına son vermek istiyoruz."
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Darıca Belediyesi CHP'li Meclis üyesi Özkan Sarıtoprak, Tuncer Saltaş ve diğer CHP'li Meclis üyesi arkadaşları ile birlikte "Darıca Belediyesi yetkilileri, Belediyeyi 626 Milyon 400 Bin TL kamu malı zararına uğrattılar" gerkçesi ile mahkemeyedava açtı..

Özkan sarıtoprak mahkeme çıkışında yaptığı paylaşımda şu açıklamada bulundu;

"Darıca Belediyesi’ne ait 15 bin 438 metrekare olan arsalar, encümen kararı ile Termal Grup’a 145 Milyon TL’ye satıldığını ortaya çıktı. Bu arsaların piyasa değerini araştırdık ve 771 Milyon 400 bin TL olduğunu öğrenmiştik. Darıca Belediyesi yetkilileri 626 Milyon 400 Bin TL kamu malını zarara uğratmıştır. Belediye başkanı ve encümenini yargıya taşıdık.

Darıca’da bir siyasi partiye oy verenleri yok saydılar. Darıca’yı ortak akılla yönetemiyorlar. Tüm usulsüz işleri maalesef gizli kapaklı encümende kendi aralarında bitiriyorlar. Kimsenin haberi olmuyor bunlardan. Bizler Darıca’da devletin malı deniz, yemeyen keriz anlayışına son vermek istiyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.