CUMHUR İTTİFAKI ORTAĞINDAN FLAŞ HÜDA PAR AÇIKLAMASI

Siyaset 28.04.2023 - 12:42, Güncelleme: 28.04.2023 - 12:44
 

CUMHUR İTTİFAKI ORTAĞINDAN FLAŞ HÜDA PAR AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
Cumhur İttifakı ortağı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, canlı yayında HÜDA PAR'la ilgili soruya yanıt verdi. Destici, "HÜDA PAR'ın bir takım düşüncelerine katılmıyorum. 'Hizbullah terör örgütüdür' demeleri lazım" dedi. Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, NTV'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Siyasette süren HÜDA PAR ve ittifak tartışmalarına yönelik soruya, "Düşüncelerimi daha önce ifade etmiştim" yanıtını veren BBP Genel Başkanı, sözlerine şunları ekledi: "HÜDA PAR'ın bir takım düşüncelerine katılmıyorum. 'Hizbullah terör örgütüdür' demeleri lazım. Türk Bayrağına yeni isimler aramak doğru değil." Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık duruma ilişkin de, "Hafif bir rahatsızlığı oldu. Dün gayet sağlıklıydı" diyerek açıklamada bulundu.
KOCAELİ HABERİ

Cumhur İttifakı ortağı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, canlı yayında HÜDA PAR'la ilgili soruya yanıt verdi. Destici, "HÜDA PAR'ın bir takım düşüncelerine katılmıyorum. 'Hizbullah terör örgütüdür' demeleri lazım" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, NTV'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Siyasette süren HÜDA PAR ve ittifak tartışmalarına yönelik soruya, "Düşüncelerimi daha önce ifade etmiştim" yanıtını veren BBP Genel Başkanı, sözlerine şunları ekledi:

"HÜDA PAR'ın bir takım düşüncelerine katılmıyorum. 'Hizbullah terör örgütüdür' demeleri lazım. Türk Bayrağına yeni isimler aramak doğru değil."

Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık duruma ilişkin de, "Hafif bir rahatsızlığı oldu. Dün gayet sağlıklıydı" diyerek açıklamada bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.