KATIRCIOĞLU: “HERKESİN AİLE DİŞ HEKİMİ OLACAK”

Sağlık 28.04.2023 - 11:54, Güncelleme: 28.04.2023 - 11:54
 

KATIRCIOĞLU: “HERKESİN AİLE DİŞ HEKİMİ OLACAK”

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kısa bir süre önce açılışı gerçekleştirilen Kocaeli Şehir Hastanesi’nde sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya geldi. AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kısa bir süre önce açılışı gerçekleştirilen Kocaeli Şehir Hastanesi’nde sağlık çalışanlarıyla bir araya gelip, hastanede tedavi gören hastaları ve yakınlarını ziyaret ederek moral verdi. Milletvekili Katırcıoğlu’na ziyaretlerinde AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş ve teşkilat yöneticileri eşlik etti. SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA YEMEK YEDİ Kocaeli Şehir Hastanesi’nde ilk olarak Koordinatör Başhekim Dr. Aziz Çardak’ı ziyaret eden Milletvekili Katırcıoğlu, sağlık çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Sağlık çalışanlarıyla birlikte sıraya giren Milletvekili Katırcıoğlu, yemeğini sağlık çalışanlarıyla sohbet ederek yedi. HASTALARA MORAL ZİYARETİ Hastanede tedavi gören vatandaşları da ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hasta ve hasta yakınlarına moral veren Katırcıoğlu, yeni doğan servisini de ziyaret etti. “HERKESİN AİLE DİŞ HEKİMİ OLACAK” AK Parti döneminde sağlık alanında hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında konuşan Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, “AK Parti iktidarında sağlık sisteminde köklü bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirilmiş, sağlık alanında Türkiye dünya ülkelerinin gıpta ile baktığı bir ülke konumuna yükselmiştir. Bugün hastaneye giden her vatandaşımız, teşhisi, tedavisi, ilacıyla dünyada emsali olmayan bir hizmeti, en kaliteli ve ücretsiz şekilde almaktadır. Sağlıklı nesiller yetiştirmek ve vatandaşlarımızın hayat kalitesini arttırmak amacıyla, dünyada örnek gösterilen sağlık sistemimizi daha da güçlendireceğiz. Şehir hastanelerimiz, yaygın sağlık hizmet ağımız ve sağlık personelimizin üstün özverisi sayesinde Covid-19 salgını döneminde güçlü bir liderlikle dünyaya örnek bir başarı sergiledik. Yeni tedbirlerle, sağlık sistemimizi bu tür şoklara karşı daha dirençli hale getireceğiz. Sağlık alanında yeni çalışmaların da hayata geçireceğiz. Aile diş hekimliği uygulaması hayata geçireceğiz. Ağız ve diş sağlığının düzenli kontrollerle takip edilmesini sağlayacağız.” İfadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kısa bir süre önce açılışı gerçekleştirilen Kocaeli Şehir Hastanesi’nde sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kısa bir süre önce açılışı gerçekleştirilen Kocaeli Şehir Hastanesi’nde sağlık çalışanlarıyla bir araya gelip, hastanede tedavi gören hastaları ve yakınlarını ziyaret ederek moral verdi. Milletvekili Katırcıoğlu’na ziyaretlerinde AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş ve teşkilat yöneticileri eşlik etti.

SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA YEMEK YEDİ

Kocaeli Şehir Hastanesi’nde ilk olarak Koordinatör Başhekim Dr. Aziz Çardak’ı ziyaret eden Milletvekili Katırcıoğlu, sağlık çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Sağlık çalışanlarıyla birlikte sıraya giren Milletvekili Katırcıoğlu, yemeğini sağlık çalışanlarıyla sohbet ederek yedi.

HASTALARA MORAL ZİYARETİ

Hastanede tedavi gören vatandaşları da ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hasta ve hasta yakınlarına moral veren Katırcıoğlu, yeni doğan servisini de ziyaret etti.

“HERKESİN AİLE DİŞ HEKİMİ OLACAK”

AK Parti döneminde sağlık alanında hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında konuşan Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, “AK Parti iktidarında sağlık sisteminde köklü bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirilmiş, sağlık alanında Türkiye dünya ülkelerinin gıpta ile baktığı bir ülke konumuna yükselmiştir. Bugün hastaneye giden her vatandaşımız, teşhisi, tedavisi, ilacıyla dünyada emsali olmayan bir hizmeti, en kaliteli ve ücretsiz şekilde almaktadır. Sağlıklı nesiller yetiştirmek ve vatandaşlarımızın hayat kalitesini arttırmak amacıyla, dünyada örnek gösterilen sağlık sistemimizi daha da güçlendireceğiz. Şehir hastanelerimiz, yaygın sağlık hizmet ağımız ve sağlık personelimizin üstün özverisi sayesinde Covid-19 salgını döneminde güçlü bir liderlikle dünyaya örnek bir başarı sergiledik. Yeni tedbirlerle, sağlık sistemimizi bu tür şoklara karşı daha dirençli hale getireceğiz. Sağlık alanında yeni çalışmaların da hayata geçireceğiz. Aile diş hekimliği uygulaması hayata geçireceğiz. Ağız ve diş sağlığının düzenli kontrollerle takip edilmesini sağlayacağız.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.