TÜRK UÇAĞINA ATEŞ AÇILDI

Gündem 28.04.2023 - 11:37, Güncelleme: 28.04.2023 - 11:37
 

TÜRK UÇAĞINA ATEŞ AÇILDI

KOCAELİ HABERİ
Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Çatışmaların devam ettiği Sudan'da mahsur kalan vatandaşlarımızı tahliye görevi için Wadi Sayidna’ya giden C-130 tahliye uçağımıza hafif silahla ateş açılmıştır. Uçağımız emniyetle inişini gerçekleştirmiştir. Personelimizde yaralanan olmamakla birlikte uçağımızda da gerekli kontroller yapılmaktadır" denildi. udan'da ordu ve paramiliter güçler (HDK) arasında çatışmalar çıkarken, Türkiye'de dahil olmak üzere birçok ülke Sudan'daki yurttaşlarını kurtarmak için tahliye operasyonlarına başladı.  Milli Savunma Bakanlığı, Reuters haber ajansının duyurduğu "Türkiye'nin tahliye uçağına ateş açıldı" haberini doğruladı.  Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Çatışmaların devam ettiği Sudan’da mahsur kalan vatandaşlarımızı tahliye görevi için Wadi Sayidna’ya giden C-130 tahliye uçağımıza hafif silahla ateş açılmıştır. Uçağımız emniyetle inişini gerçekleştirmiştir. Personelimizde yaralanan olmamakla birlikte uçağımızda da gerekli kontroller yapılmaktadır" denildi.
KOCAELİ HABERİ

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Çatışmaların devam ettiği Sudan'da mahsur kalan vatandaşlarımızı tahliye görevi için Wadi Sayidna’ya giden C-130 tahliye uçağımıza hafif silahla ateş açılmıştır. Uçağımız emniyetle inişini gerçekleştirmiştir. Personelimizde yaralanan olmamakla birlikte uçağımızda da gerekli kontroller yapılmaktadır" denildi.

udan'da ordu ve paramiliter güçler (HDK) arasında çatışmalar çıkarken, Türkiye'de dahil olmak üzere birçok ülke Sudan'daki yurttaşlarını kurtarmak için tahliye operasyonlarına başladı. 

Milli Savunma Bakanlığı, Reuters haber ajansının duyurduğu "Türkiye'nin tahliye uçağına ateş açıldı" haberini doğruladı. 

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Çatışmaların devam ettiği Sudan’da mahsur kalan vatandaşlarımızı tahliye görevi için Wadi Sayidna’ya giden C-130 tahliye uçağımıza hafif silahla ateş açılmıştır. Uçağımız emniyetle inişini gerçekleştirmiştir. Personelimizde yaralanan olmamakla birlikte uçağımızda da gerekli kontroller yapılmaktadır" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.