MECLİS ÜYESİ NAİL ÇİLER GTO MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

Güncel 27.04.2023 - 20:19, Güncelleme: 27.04.2023 - 20:27
 

MECLİS ÜYESİ NAİL ÇİLER GTO MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Başkanlığından istifa ederek CHP Kocaeli Milletvekili adayı olan Nail Çiler bugün Gebze Ticaret Odası Nisan Ayı Olağan Meclis toplantısına katılım sağladı.. GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu başkanlığında, GTO Başkanı Abdurrahman Aslan ve yönetimi ile Meclis Üyelerinin katılımıyla GTO Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Nail Çiler'de GTO Meclis üyesi sıfatıyla katılım sağlarken, kendsine olan yoğun ilgi dikkatlerden kaçmadı...
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Başkanlığından istifa ederek CHP Kocaeli Milletvekili adayı olan Nail Çiler bugün Gebze Ticaret Odası Nisan Ayı Olağan Meclis toplantısına katılım sağladı..

GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu başkanlığında, GTO Başkanı Abdurrahman Aslan ve yönetimi ile Meclis Üyelerinin katılımıyla GTO Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Nail Çiler'de GTO Meclis üyesi sıfatıyla katılım sağlarken, kendsine olan yoğun ilgi dikkatlerden kaçmadı...
Bir 11 kişi ve şunu diyen bir yazı 'GEBZ GEBZE' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.