NAİL ÇİLER DEVA PARTİSİ TOPLANTISINDA

Siyaset 18.12.2022 - 00:42, Güncelleme: 18.12.2022 - 00:56
 

NAİL ÇİLER DEVA PARTİSİ TOPLANTISINDA

KOCAELİ HABERİ
Türkiye’nin Ekonomik Sorunları ve Çözüm Önerileri adı altında ikinci kez panel düzenleyen DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, ekonominin kurmaylarını ikinci kez Kocaeli’de ağırladı.. Türkiye’nin Ekonomik Sorunları ve Çözüm Önerileri panel dün Başiskele ilçesi Wellborn Luxury Otel’de 14.00’da gerçekleştirildi. Panele DEVA Partisi Genel Başkanı İbrahim Çanakçı’nın yanı sıra üst düzey yöneticilerden İsmail Barınır, Ömer Gencal, Burçin Yereli, İhsan Günaydın, Alper Akalın, Burhan Gündoğdu katılım sağladı DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç'un daveti üzerine başta Kocaeli sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve GTO Başkanı Nail Çiler olmak üzere çok sayıda STK temsilcisi ve iş dünyasının tanınmış simaları Başiskele Welborn Otele gelerek paneli ilgi ile takip ettiler.. Panele GTO Başkan vekili Kayhan Özler ile birlikte katılan Nail Çiler panelde söz alarak, Türkiye'nin Ekonomik Sorunları ve Çözüm Önerileri ile ilgili olarak kendi görüşlerini de dile getirdi..
KOCAELİ HABERİ

Türkiye’nin Ekonomik Sorunları ve Çözüm Önerileri adı altında ikinci kez panel düzenleyen DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, ekonominin kurmaylarını ikinci kez Kocaeli’de ağırladı..

Türkiye’nin Ekonomik Sorunları ve Çözüm Önerileri panel dün Başiskele ilçesi Wellborn Luxury Otel’de 14.00’da gerçekleştirildi. Panele DEVA Partisi Genel Başkanı İbrahim Çanakçı’nın yanı sıra üst düzey yöneticilerden İsmail Barınır, Ömer Gencal, Burçin Yereli, İhsan Günaydın, Alper Akalın, Burhan Gündoğdu katılım sağladı

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç'un daveti üzerine başta Kocaeli sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve GTO Başkanı Nail Çiler olmak üzere çok sayıda STK temsilcisi ve iş dünyasının tanınmış simaları Başiskele Welborn Otele gelerek paneli ilgi ile takip ettiler..

Panele GTO Başkan vekili Kayhan Özler ile birlikte katılan Nail Çiler panelde söz alarak, Türkiye'nin Ekonomik Sorunları ve Çözüm Önerileri ile ilgili olarak kendi görüşlerini de dile getirdi..
Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.