CHP KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR ADAY ADAYI HAYDAR AKAR ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Siyaset 26.11.2021 - 00:23, Güncelleme: 26.11.2021 - 00:23
 

CHP KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR ADAY ADAYI HAYDAR AKAR ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP Kocaeli Milletvekilliğinde üçüncü dönemini tamamlayacak olan Haydar Akar'ın 2024 yerel seçimlerinde CHP Kocaeli Büyükiehir Belediye Başkan adaylığına soyunacağına kesin gözle bakılırken, Haydar Akar bugün seçim bölgesi İzmit'e gelerek CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı ve CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ilebirlikte belediye hizmet çalışmalarını denetledi.. Denetim boyunca esnaflarla da sohbet eden TBMM Başkan vekili Haydar Akar o anları sosyal medyadan "İl Başkanımız Harun Özgür Yıldızlı ve İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ile Fethiye Caddesi'nde İzmit Belediyesi'nin sürdürdüğü yapım çalışmalarını hem yerinde inceledik hem de esnafımızla sohbet ederek taleplerini dinledik." ifadeleeri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP Kocaeli Milletvekilliğinde üçüncü dönemini tamamlayacak olan Haydar Akar'ın 2024 yerel seçimlerinde CHP Kocaeli Büyükiehir Belediye Başkan adaylığına soyunacağına kesin gözle bakılırken, Haydar Akar bugün seçim bölgesi İzmit'e gelerek CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı ve CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ilebirlikte belediye hizmet çalışmalarını denetledi..

Denetim boyunca esnaflarla da sohbet eden TBMM Başkan vekili Haydar Akar o anları sosyal medyadan "İl Başkanımız Harun Özgür Yıldızlı ve İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ile Fethiye Caddesi'nde İzmit Belediyesi'nin sürdürdüğü yapım çalışmalarını hem yerinde inceledik hem de esnafımızla sohbet ederek taleplerini dinledik." ifadeleeri ile paylaştı..  

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.