KARAOSMANOĞLU PAZARDA FİYATLAR İÇİN NE DEDİ?

Güncel 28.10.2021 - 17:41, Güncelleme: 28.10.2021 - 17:47
 

KARAOSMANOĞLU PAZARDA FİYATLAR İÇİN NE DEDİ?

KOCAELİ HABERİ
Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi ve Kocaeli Büyükşehir eski Belediye Başkanı.İbrahim karaosmanoğlu bugün ilçede kurulan Perşembe pazarına çıkarak alışveriş yaptı.. O anları sosyal medyadan "Behiye hanımın siparişlerini almak için Perşembe pazarına uğradım. Fırsattan istifade esnafımızla sohbet etme fırsatı da buldum." sözleri ile paylaşan İbrahim Karaosmanoğlu'nun pazardaki meyve ve sebze fiyatlarının ucuz veya pahalılığı yönünde hiç bir şey dememesi ise dikkatlerden kaçmadı..
KOCAELİ HABERİ

Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi ve Kocaeli Büyükşehir eski Belediye Başkanı.İbrahim karaosmanoğlu bugün ilçede kurulan Perşembe pazarına çıkarak alışveriş yaptı..

O anları sosyal medyadan "Behiye hanımın siparişlerini almak için Perşembe pazarına uğradım. Fırsattan istifade esnafımızla sohbet etme fırsatı da buldum." sözleri ile paylaşan İbrahim Karaosmanoğlu'nun pazardaki meyve ve sebze fiyatlarının ucuz veya pahalılığı yönünde hiç bir şey dememesi ise dikkatlerden kaçmadı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.