EMEKLİ GENERALDEN BABACAN'A TAM DESTEK

Siyaset 26.10.2021 - 18:00, Güncelleme: 26.10.2021 - 18:22
 

EMEKLİ GENERALDEN BABACAN'A TAM DESTEK

kocaelihaberi
15 Temmuz darbe girişimi sırasında basılan İstanbul Moda Deniz Kulübü’ndeki düğünün ev sahibi olan ve TSK’daki yeni düzenlemelere itiraz eden emekli Hava Korgeneral Mehmet Şanver, , DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi olarak siyasete atıldıktan sonra “15 Temmuz’dan sonra alınan kararlar TSK’nın omurgasını yıktı” ifadesini kullanmıştı.. Emekli Hava Korgeneral Mehmet Şanver bugün twitter'dan paylaştığı "Yarınların DEVA’sı. Biz hazırız. Sende hazır mısın TÜRKİYEM?" mesajı eşliğinde yarın saat: 18:00'de İstanbul UNİQ'de düzenlenecek olan "DEVA PARTİSİ YARINA  ATILIM EYLEM PLANI"na davet etti.. Yarın ki programda, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları Başkanı Burak Dalgın, ‘Yarına Atılım Eylem Planı'nı birlikte açıklayacaklar...
kocaelihaberi

15 Temmuz darbe girişimi sırasında basılan İstanbul Moda Deniz Kulübü’ndeki düğünün ev sahibi olan ve TSK’daki yeni düzenlemelere itiraz eden emekli Hava Korgeneral Mehmet Şanver, , DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi olarak siyasete atıldıktan sonra “15 Temmuz’dan sonra alınan kararlar TSK’nın omurgasını yıktı” ifadesini kullanmıştı..

Emekli Hava Korgeneral Mehmet Şanver bugün twitter'dan paylaştığı "Yarınların DEVA’sı. Biz hazırız. Sende hazır mısın TÜRKİYEM?" mesajı eşliğinde yarın saat: 18:00'de İstanbul UNİQ'de düzenlenecek olan "DEVA PARTİSİ YARINA  ATILIM EYLEM PLANI"na davet etti..

Yarın ki programda, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları Başkanı Burak Dalgın, ‘Yarına Atılım Eylem Planı'nı birlikte açıklayacaklar...

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.