GEBZESPOR KURBAN KESEREK SEZON AÇTI

Spor 19.10.2021 - 14:27, Güncelleme: 19.10.2021 - 14:38
 

GEBZESPOR KURBAN KESEREK SEZON AÇTI

KOCALEİ HABERİ
Gebzespor Afyon'da ki hazırlık kampının ardından bugün Gebzespor tesisleri önünde Gebze protokolü, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve taraftarların tama katılımıyla düzenlenen törenle 2021-2022 futbol seonunu açtı.. Gebze Kaymakamı Mustaf Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, GTO Başkanı Nail Çiler, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç'ın da hazır bulunup konuşma yaptığı sezon açılış töreninde Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı bir de kyurban kestirdi..
KOCALEİ HABERİ

Gebzespor Afyon'da ki hazırlık kampının ardından bugün Gebzespor tesisleri önünde Gebze protokolü, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve taraftarların tama katılımıyla düzenlenen törenle 2021-2022 futbol seonunu açtı..

Gebze Kaymakamı Mustaf Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, GTO Başkanı Nail Çiler, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç'ın da hazır bulunup konuşma yaptığı sezon açılış töreninde Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı bir de kyurban kestirdi..

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.