AK PARTİ DARICA'DAN TÜGVA'YA DESTEK ZİYARETİ

Siyaset 19.10.2021 - 06:47, Güncelleme: 19.10.2021 - 06:47
 

AK PARTİ DARICA'DAN TÜGVA'YA DESTEK ZİYARETİ

KOCAELİ HABERİ
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile TÜGVA arasında Adalar ilçesinde yaşanan tahsisli binanın boşaltılması anlaşmazlığı ve ardından kamu kurumlarına atama listesi önerdiği iddiaları ile Türkiye gündeminde geniş yer bulan TÜGVA Darıca şübesini, Ak Parti Darıca heyeti ziyaret etti.. Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av.Ufuk Acay, TÜGVA'ya dün yaptıkları ziyareti "Kocaeli Milletvekilimiz İlyas Şeker, Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve İlçe yöneticilerimiz ile birlikte TÜGVA Darıca Temsilciliğine ziyarette bulunarak genç kardeşlerimiz ile sohbet ettik." ifadeleri ile sosyal medyadan duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile TÜGVA arasında Adalar ilçesinde yaşanan tahsisli binanın boşaltılması anlaşmazlığı ve ardından kamu kurumlarına atama listesi önerdiği iddiaları ile Türkiye gündeminde geniş yer bulan TÜGVA Darıca şübesini, Ak Parti Darıca heyeti ziyaret etti..

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av.Ufuk Acay, TÜGVA'ya dün yaptıkları ziyareti "Kocaeli Milletvekilimiz İlyas Şeker, Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve İlçe yöneticilerimiz ile birlikte TÜGVA Darıca Temsilciliğine ziyarette bulunarak genç kardeşlerimiz ile sohbet ettik." ifadeleri ile sosyal medyadan duyurdu..
Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.