KOCAELİ ONUN İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ

Dünya 17.10.2021 - 15:25, Güncelleme: 17.10.2021 - 15:25
 

KOCAELİ ONUN İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ

KOCAELİ HABERİ
AB İklim Diplomasisi Haftası çerçevesinde düzenlenen "Körfez Geçişi" bisiklet etkinliği Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı’nın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Kocaeli Sanayi Odası'nın düzenlediği bisiklet turuna katılan yaklaşık 300 kişi, Osmangazi Köprüsü'nde pedal çevirip İklim Diplomasisi Haftası için farkındalık oluşturdu. Etkinliğe katılan Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı "Bisiklet; hareketlilik, dostluk ve karbondan uzak bir dünya demek" dedi. Kocaeli Sanayi Odası, İklim Diplomasisi Haftası kapsamında bisiklet turu düzenledi. İklim değişikliği konusunda farkındalık oluşturulması ve yapılan çalışmalara destek verilmesi amacıyla düzenlenen etkinliğe Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı, Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ile birlikte yaklaşık 300 kişi katıldı. TÜBİTAK Yerleşkesi'nden başlayan etkinlik, D100 Karayolu, Otoyolu ve 'nün geçilmesinin ardından İstanbul-İzmir Otoyolu Karayolları Altınova İşletmesinde sona erdi.  
KOCAELİ HABERİ

AB İklim Diplomasisi Haftası çerçevesinde düzenlenen "Körfez Geçişi" bisiklet etkinliği Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı’nın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Kocaeli Sanayi Odası'nın düzenlediği bisiklet turuna katılan yaklaşık 300 kişi, Osmangazi Köprüsü'nde pedal çevirip İklim Diplomasisi Haftası için farkındalık oluşturdu. Etkinliğe katılan Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı "Bisiklet; hareketlilik, dostluk ve karbondan uzak bir dünya demek" dedi.

Kocaeli Sanayi Odası, İklim Diplomasisi Haftası kapsamında bisiklet turu düzenledi. İklim değişikliği konusunda farkındalık oluşturulması ve yapılan çalışmalara destek verilmesi amacıyla düzenlenen etkinliğe Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı, Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ile birlikte yaklaşık 300 kişi katıldı. TÜBİTAK Yerleşkesi'nden başlayan etkinlik, D100 Karayolu, Otoyolu ve 'nün geçilmesinin ardından İstanbul-İzmir Otoyolu Karayolları Altınova İşletmesinde sona erdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.