GEBZE// Nail Çiler ve M. Ali Okur için bomba kulis

Siyaset 14.10.2021 - 22:14, Güncelleme: 14.10.2021 - 22:14
 

GEBZE// Nail Çiler ve M. Ali Okur için bomba kulis

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve TÜBİTAK-MARTEK Genel Müdürü Mehmet Ali Okur'un 2023 genel seçimlerinde tekrar Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı olmak için ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in de 2024 yerel seçimlerinde Millet İttifakının Gebze Belediye Başkan adayı gösterilmek için kulis yaptıklarını bir çok kez yazmam üzerine bana ulaşan çok sayıda Ak Partili "Cengiz bey kulis duyumlarınızı yenilemenizde fayda var çünkü Mehmet Ali Okur'un da asıl hedefi 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının Gebze Belediye Başkan adayı olabilmektir" dediler.. Bu iddiaya önce "acaba" diye yaklaştım lakin beni arayan Ak Partili isimler de geçmişte yaptıkları yorumlarla "bingo" dedirten isimlerdi..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve TÜBİTAK-MARTEK Genel Müdürü Mehmet Ali Okur'un 2023 genel seçimlerinde tekrar Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı olmak için ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in de 2024 yerel seçimlerinde Millet İttifakının Gebze Belediye Başkan adayı gösterilmek için kulis yaptıklarını bir çok kez yazmam üzerine bana ulaşan çok sayıda Ak Partili "Cengiz bey kulis duyumlarınızı yenilemenizde fayda var çünkü Mehmet Ali Okur'un da asıl hedefi 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının Gebze Belediye Başkan adayı olabilmektir" dediler..

Bu iddiaya önce "acaba" diye yaklaştım lakin beni arayan Ak Partili isimler de geçmişte yaptıkları yorumlarla "bingo" dedirten isimlerdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.