KILIÇDAROĞLU'NDAN SERT ELEŞTİRİ

Ekonomi 14.10.2021 - 14:30, Güncelleme: 14.10.2021 - 14:30
 

KILIÇDAROĞLU'NDAN SERT ELEŞTİRİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılışdaroğlu, dün gece Merkez Bankası'nın 3 yetkilisinin görevden alınması üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nu eleştirdi. Kılıçdaroğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Erdoğan ve Merkez Bankası Başkanı el ele verdi, halkımızı fakirleştiriyorlar. Bu açıkça millete zulümdür. Şunu da söyleyeyim, Merkez Bankası Başkanı’nın bu ihanette sorumluluğu gitgide artıyor. Unutmayacağım bunu" ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılışdaroğlu, dün gece Merkez Bankası'nın 3 yetkilisinin görevden alınması üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nu eleştirdi.

Kılıçdaroğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Erdoğan ve Merkez Bankası Başkanı el ele verdi, halkımızı fakirleştiriyorlar. Bu açıkça millete zulümdür. Şunu da söyleyeyim, Merkez Bankası Başkanı’nın bu ihanette sorumluluğu gitgide artıyor. Unutmayacağım bunu" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.