TALİBAN TÜRKİYE'DE

Dünya 14.10.2021 - 11:01, Güncelleme: 14.10.2021 - 11:01
 

TALİBAN TÜRKİYE'DE

Kocaelihaberi
Taliban heyeti Türkiye'ye geliyor.  Heyetin öğleden sonra Ankara'da olacağı bildirildi.  Afganistan'daki Taliban hükümetinin Dışişleri Bakan Vekili Emirhan Muttaki'nin de aralarında olduğu heyet Ankara'da görüşmelerde bulunacak. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, önceki gün yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki süreçte bazı bakanlarla birlikte Kabil’e gitmeyi düşünüyoruz" demişti.
Kocaelihaberi

Taliban heyeti Türkiye'ye geliyor.  Heyetin öğleden sonra Ankara'da olacağı bildirildi. 

Afganistan'daki Taliban hükümetinin Dışişleri Bakan Vekili Emirhan Muttaki'nin de aralarında olduğu heyet Ankara'da görüşmelerde bulunacak. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, önceki gün yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki süreçte bazı bakanlarla birlikte Kabil’e gitmeyi düşünüyoruz" demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.