AK PARTİ GEBZE'DE KİTAP OKUMA SEFERBERLİĞİ

Siyaset 13.10.2021 - 21:27, Güncelleme: 13.10.2021 - 21:27
 

AK PARTİ GEBZE'DE KİTAP OKUMA SEFERBERLİĞİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş buhaftaki olağan yönetim kurulu toplantısını tüm ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yazdığı "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" isimli kitabını okumaya ayırdı.. Enes Altuntaş kitabı okurken çektirdikleri fotoğraflarını "Daha Adil Bir Dünya Mümkün. Her platformda mazlumun yanında, zalimin karşısında durarak "Dünya 5'ten büyüktür" diyen Dünya Lideri'mizin kitabını okuyoruz. Bu güzel hediye için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doc.Dr.Tahir BÜYÜKAKIN’a ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Baki ÖZDEMİR 'e Teşekkür ederim" mesajı ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş buhaftaki olağan yönetim kurulu toplantısını tüm ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yazdığı "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" isimli kitabını okumaya ayırdı..

Enes Altuntaş kitabı okurken çektirdikleri fotoğraflarını "Daha Adil Bir Dünya Mümkün. Her platformda mazlumun yanında, zalimin karşısında durarak "Dünya 5'ten büyüktür" diyen Dünya Lideri'mizin kitabını okuyoruz. Bu güzel hediye için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doc.Dr.Tahir BÜYÜKAKIN’a ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Baki ÖZDEMİR 'e Teşekkür ederim" mesajı ile paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.