Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan MHP lideri Bahçeli'ye yanıt: Onlar da kebap partisi yapsınlar

Siyaset 13.10.2021 - 17:36, Güncelleme: 13.10.2021 - 17:36
 

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan MHP lideri Bahçeli'ye yanıt: Onlar da kebap partisi yapsınlar

kocaelihaberi
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu basın toplantsında gündemi değerlendirdi."Onlar da kebap partisi yapsınlar" Karamollaoğlu'nun açıklamasının ardından soru-cevap kısmına geçildi. Temel Karamollaoğlu kendisine yöneltilen "MHP Lideri Bahçeli “6 parti sürekli birbirlerine gidiyorlar, hava kokluyorlar. Bir yapmadıkları kısır günü kaldı, onu da yaparlar yakında” diyor. Birbirleriyle görüşen partileri bu sözlerle eleştiriyor. Bu eleştiriyi nasıl yorumluyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Onlar da kebap partisi yapsınlar, biter gider yani…Başka ne diyeyim ben buna… Laf mı bu! Bir araya gelip oturursun, konuşursun. Biz hiçbir partiyle konuşmayalım diye bir şey söylemiyoruz ki. Yani partilerin bir araya gelip konuşmasından bu kadar rahatsız olmanın manası ne, mantığı ne! Ya, ben bu tip yaklaşımları hakikaten garipsiyorum. Bu yaklaşımlar; hele 5-6 sene öncesini bir de alarak mukayese edin; ne manaya geldiğini daha iyi anlarsınız. Böyle yaklaşım mı olur! Türkiye’de insanlar birbirleriyle oturup konuşacaklar. Bunu başka türlü tarif edeceksiniz! Allah yardımcımız olsun..."
kocaelihaberi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu basın toplantsında gündemi değerlendirdi."Onlar da kebap partisi yapsınlar"

Karamollaoğlu'nun açıklamasının ardından soru-cevap kısmına geçildi.

Temel Karamollaoğlu kendisine yöneltilen "MHP Lideri Bahçeli “6 parti sürekli birbirlerine gidiyorlar, hava kokluyorlar. Bir yapmadıkları kısır günü kaldı, onu da yaparlar yakında” diyor. Birbirleriyle görüşen partileri bu sözlerle eleştiriyor. Bu eleştiriyi nasıl yorumluyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Onlar da kebap partisi yapsınlar, biter gider yani…Başka ne diyeyim ben buna… Laf mı bu! Bir araya gelip oturursun, konuşursun. Biz hiçbir partiyle konuşmayalım diye bir şey söylemiyoruz ki. Yani partilerin bir araya gelip konuşmasından bu kadar rahatsız olmanın manası ne, mantığı ne! Ya, ben bu tip yaklaşımları hakikaten garipsiyorum. Bu yaklaşımlar; hele 5-6 sene öncesini bir de alarak mukayese edin; ne manaya geldiğini daha iyi anlarsınız. Böyle yaklaşım mı olur! Türkiye’de insanlar birbirleriyle oturup konuşacaklar. Bunu başka türlü tarif edeceksiniz! Allah yardımcımız olsun..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.