GEBZE'DE EKİM MECLİSİNDE 'SANAYİYE YER İSTEME' TARTIŞMASI

İlçeler 12.10.2021 - 10:19, Güncelleme: 12.10.2021 - 10:19
 

GEBZE'DE EKİM MECLİSİNDE 'SANAYİYE YER İSTEME' TARTIŞMASI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi ekim ayı meclis toplantısının 2. oturumu GKM büyük salonda gerçekleştirildi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönettiği ekim ayı meclis toplantısında, gündemde yer alan maddeler oylanarak karara bağlandı. Meclise Başkan Büyükgöz'ün CHP'li Meclis üyesi İbrahim Başçiftçi'ye yönelik olarak söylemiş olduğu  "Sen bana gelip mera alanından sanayi için yer istedin" sözlerine Başçiftçi'nin gösterdiği tepki damga vurdu..  Mali hizmetler müdürlüğünün 2022 mali yılı performans programı taslağına ilişkin plan ve bütçe komisyonu raporu oy çokluğuyla kabul edildiği Gebze Belediyesi ekim ayı meclis toplantısının 2. Oturumunda yarıca; mali hizmetler müdürlüğünün 2022 mali yılı bütçe tasarısı ve buna bağlı olarak gelir tarifesine ilişkin plan ve bütçe komisyon raporu ve mali hizmetler müdürlüğünün insan kaynakları müdürlüğü, emlak istimlak müdürlüğü ve fen işleri müdürlüğünün 2021 yılı bütçelerinde ek ödeneğe ilişkin plan ve bütçe komisyonu raporu oy çokluğuyla kabul edilerek karara bağlandı. Gebze Belediyesi 2022 yılı tahmini gelir ve gider bütçeleri 590 milyon TL olarak oy çokluğuyla kabul edilerek karara bağlandı. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi ekim ayı meclis toplantısının 2. oturumu GKM büyük salonda gerçekleştirildi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönettiği ekim ayı meclis toplantısında, gündemde yer alan maddeler oylanarak karara bağlandı. Meclise Başkan Büyükgöz'ün CHP'li Meclis üyesi İbrahim Başçiftçi'ye yönelik olarak söylemiş olduğu  "Sen bana gelip mera alanından sanayi için yer istedin" sözlerine Başçiftçi'nin gösterdiği tepki damga vurdu.. 

Mali hizmetler müdürlüğünün 2022 mali yılı performans programı taslağına ilişkin plan ve bütçe komisyonu raporu oy çokluğuyla kabul edildiği Gebze Belediyesi ekim ayı meclis toplantısının 2. Oturumunda yarıca; mali hizmetler müdürlüğünün 2022 mali yılı bütçe tasarısı ve buna bağlı olarak gelir tarifesine ilişkin plan ve bütçe komisyon raporu ve mali hizmetler müdürlüğünün insan kaynakları müdürlüğü, emlak istimlak müdürlüğü ve fen işleri müdürlüğünün 2021 yılı bütçelerinde ek ödeneğe ilişkin plan ve bütçe komisyonu raporu oy çokluğuyla kabul edilerek karara bağlandı. Gebze Belediyesi 2022 yılı tahmini gelir ve gider bütçeleri 590 milyon TL olarak oy çokluğuyla kabul edilerek karara bağlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.