AK PARTİ GEBZE ONLARI ZİYARET ETTİ

Siyaset 11.10.2021 - 23:16, Güncelleme: 11.10.2021 - 23:16
 

AK PARTİ GEBZE ONLARI ZİYARET ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının bugün Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ile birlikte gerçekleştirdikleri siyasi saha çalışmaları kapsamında, Beylikbağında Sarı Cami Derneği başkan ve yöneticileri de ziyaret edildi.. Bu ziyaret AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı Sosyal Medya sayfalarından "Kocaeli Milletvekilimiz Sami ÇAKIR, İlçe Başkanımız Recep KAYA, Beylikbağı Mahalle Başkanımız Şaban YARDIM ve Yönetimimizle birlikte Sarı Camii Dernek Başkanı Mehmet ASLAN' ziyaret ederek hasbihâlde bulunduk." sözleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının bugün Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ile birlikte gerçekleştirdikleri siyasi saha çalışmaları kapsamında, Beylikbağında Sarı Cami Derneği başkan ve yöneticileri de ziyaret edildi..

Bu ziyaret AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı Sosyal Medya sayfalarından "Kocaeli Milletvekilimiz Sami ÇAKIR, İlçe Başkanımız Recep KAYA, Beylikbağı Mahalle Başkanımız Şaban YARDIM ve Yönetimimizle birlikte Sarı Camii Dernek Başkanı Mehmet ASLAN' ziyaret ederek hasbihâlde bulunduk." sözleri ile paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.