SÜRPRİZ AŞKA ONAY GELDİ

Magazin - Cemiyet 11.10.2021 - 14:14, Güncelleme: 11.10.2021 - 14:14
 

SÜRPRİZ AŞKA ONAY GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Bir dönem Megastar Tarkan ile yaşadığı birliktelikle adından söz ettiren avukat Bilge Öztürk, yeni bir aşka yelken açtı. Öztürk, aradığı mutluluğu fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya'da buldu Fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya, aradığı aşkı avukat Bilge Öztürk'te buldu. İkili, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla birlikteliklerini ilan etti. Erkaya ile mutluluğunu gözler önüne seren Bilge Öztürk, birlikte çekilen fotoğraflarını kalp emojisi ile paylaştı. Sürpriz aşka ilk yorum ise anne Bennu Gerede'den geldi. ANNEDEN ONAY Birlikteliğe onay verdiğini ifade eden Gerede, "Hayatımda en çok sevdiğim varlıklardan biri oğlum Daren... Çok özel bir ruh, çok özel bir varlık ile tanışıp, olağanüstü bir birliktelik yaşamaları o kadar bana ümit ve ışık veriyor ki! Sizi çok seviyorum ve seni de inanılmaz seviyorum Bilge'ciğim. Çok ve çok..." yorumunu yaptı.
KOCAELİ HABERİ

Bir dönem Megastar Tarkan ile yaşadığı birliktelikle adından söz ettiren avukat Bilge Öztürk, yeni bir aşka yelken açtı. Öztürk, aradığı mutluluğu fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya'da buldu

Fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya, aradığı aşkı avukat Bilge Öztürk'te buldu. İkili, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla birlikteliklerini ilan etti.

Erkaya ile mutluluğunu gözler önüne seren Bilge Öztürk, birlikte çekilen fotoğraflarını kalp emojisi ile paylaştı. Sürpriz aşka ilk yorum ise anne Bennu Gerede'den geldi.

ANNEDEN ONAY

Birlikteliğe onay verdiğini ifade eden Gerede, "Hayatımda en çok sevdiğim varlıklardan biri oğlum Daren... Çok özel bir ruh, çok özel bir varlık ile tanışıp, olağanüstü bir birliktelik yaşamaları o kadar bana ümit ve ışık veriyor ki! Sizi çok seviyorum ve seni de inanılmaz seviyorum Bilge'ciğim. Çok ve çok..." yorumunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.