HAYATI BİR ANDA DEĞİŞTİ

Dünya 11.10.2021 - 10:22, Güncelleme: 11.10.2021 - 10:22
 

HAYATI BİR ANDA DEĞİŞTİ

KOCAELİ HABERİ
'The Voice of Germany' yarışmasında seslendirdiği Türkçe şarkıyla Almanya ve Türkiye'nin gündemine oturan Zeynep Avcı'nın performansı izlenme rekorları kırdı. Youtube Almanya'da trendlerin içerisinde ilk sırasına oturan şarkıcı, Youtube Türkiye'de ise trendlerde ikinci sırada yer aldı. Zeynep'in performansı 'The Voice of Germany'nin Instagram sayfasında ise 3 milyondan fazla izlendi. Yapım şirketleri Zeynep'in kapısını çalmaya başlamış durumda olsa da o 'Önceliğim yarışma' diyor Almanya'da yaşayan Türk kızı Zeynep Avcı'nın, 'The Voice of Germany' adlı şarkı yarışmasındaki sahne performansı 3 gündür hem Almanya'nın hem de Türkiye'nin gündeminde. Şarkıcı Tan'ın 'Yalan' isimli şarkısını seslendiren 38 yaşındaki Avcı, sadece 2 dakikalık performansıyla yalnız jüri üyeleri ve seyircileri değil, adeta herkesi kendine hayran bıraktı. Ailesi Zonguldaklı kendisi ise Berlin doğumlu olan Avcı için jüri üyeleri Sarah Connor, Johannes Oerding, Nico Santos ve Mark Forster kendi takımlarına dahil edebilmek için dil döktü. 4 jüri üyesinin hayran kaldığı performans sonrası Avcı'nın tercihi ise Johannes Oerding oldu.
KOCAELİ HABERİ

'The Voice of Germany' yarışmasında seslendirdiği Türkçe şarkıyla Almanya ve Türkiye'nin gündemine oturan Zeynep Avcı'nın performansı izlenme rekorları kırdı. Youtube Almanya'da trendlerin içerisinde ilk sırasına oturan şarkıcı, Youtube Türkiye'de ise trendlerde ikinci sırada yer aldı. Zeynep'in performansı 'The Voice of Germany'nin Instagram sayfasında ise 3 milyondan fazla izlendi. Yapım şirketleri Zeynep'in kapısını çalmaya başlamış durumda olsa da o 'Önceliğim yarışma' diyor

Almanya'da yaşayan Türk kızı Zeynep Avcı'nın, 'The Voice of Germany' adlı şarkı yarışmasındaki sahne performansı 3 gündür hem Almanya'nın hem de Türkiye'nin gündeminde. Şarkıcı Tan'ın 'Yalan' isimli şarkısını seslendiren 38 yaşındaki Avcı, sadece 2 dakikalık performansıyla yalnız jüri üyeleri ve seyircileri değil, adeta herkesi kendine hayran bıraktı.

Ailesi Zonguldaklı kendisi ise Berlin doğumlu olan Avcı için jüri üyeleri Sarah Connor, Johannes Oerding, Nico Santos ve Mark Forster kendi takımlarına dahil edebilmek için dil döktü. 4 jüri üyesinin hayran kaldığı performans sonrası Avcı'nın tercihi ise Johannes Oerding oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.