ERDOĞAN’DAN ''YENİ GENÇLİK'' MESAJLARI

Siyaset 11.10.2021 - 05:02, Güncelleme: 11.10.2021 - 05:02
 

ERDOĞAN’DAN ''YENİ GENÇLİK'' MESAJLARI

Kocaelihaberi
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir süredir verdiği “gençlik” mesajlarına bir yenisi de Adana’da eklendi. Erdoğan, dün gerçekleşen Adana ziyareti sonrası 81 ilden üniversite kazanan öğrencilerle buluştu. Yeni Adana Müzesi’nde gerçekleşen programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle birlikte Aşık Veysel’in "Uzun ince bir yoldayım" türküsünü seslendirdi. Erdoğan, gençlerle "İkimiz Bir Fidanın Güller Açan Dalıyız", "Sevdan Olmasa", "Endamın Yeter", "Gül Döktüm Yollarına" şarkılarına da eşlik etti. Erdoğan, aynı zamanda gündeme ilişkin sorulara da yanıt verdi. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle: “Sevgili Gençler hep genç kalanları da unutmuyoruz. Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Adana'mızda dolu dolu bir gün geçirdik. Hem yatırımlar bütün bunların yanında hem teşkilatımızda bu yoğun programımızın ardından sizlerle çok çok farklı bu güzel atmosferde yani belki de dünyada ilk 5'in içinde yer alacak bir müze mekanında ve bu müzenin bahçesinde sizlerle bir arada olmak bana çok çok farklı bir duygu verdi. İlk 2 ünitesi bitti, inşallah 3'üncü ünitesi bittikten sonra bu müze dünyada farklı bir yere oturacak. "GENÇLERLE SAMİMİ OLMAMIZDAN RAHATSIZLIK DUYUYORLAR" Bir zamanlar Orhan Kemal'in burada çalışarak kaleme aldığı bir müze. Ziyaret ettiğimiz her ilde programımıza gençlerle buluşmayı da ilave ediyoruz. Ve bazılarının bizim gençlerimizle sık ve samimi olmamızdan rahatsız duyduklarını anlıyorum. İstanbul'a Büyükşehir Belediye Başkanı iken de gençlerle birlikteydim, Başbakanlık görevini üstlendiğimden de arkadaşlarımın çoğu gençlerden oluşuyordu. Cumhurbaşkanı oldum, yine gençlerle birlikteyim. Eğer bir gün Külliye'ye yolunuz düşerse oradaki çalışanların gençlerden oluştuğunu görürsünüz. 8 torunum var. Aile dostlarımız vesilesiyle yine gençlerle beraberim. "GENÇLERLE ARAMIZA KİMSEYİ SOKMAYIZ" Sizlerin enerjisi, sizlerin umudu vizyonu bize daha çok çalışma hizmet üretme aşkı şevki veriyor. O yüzden gençlerle aramıza girenlere şunu diyoruz; Siz kendi işinize bakın. Ben yeni bir terim ortaya koydum. Bizim ki hangi kuşaktan. Bizim ki TEKNOFEST kuşağı. Türkiye'de eğitimden sağlığa, spordan çalışmaya her alanda gençlere hizmet getiren en çok yatırım yapan biziz.” ERDOĞAN’DAN GENÇLİK MESAJLARI Böylelikle Erdoğan’ın bir süredir verdiği “gençlik” mesajlarına bir yenisi daha yenisi eklenmiş oldu. Erdoğan daha önce de Kahramanmaraş’da ‘Gençlerle Şiir Gecesi’ programına katılmıştı. Erdoğan’ın geçen hafta sonu ise basketbol oynadığı görüntüleri yayınlanmıştı.
Kocaelihaberi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir süredir verdiği “gençlik” mesajlarına bir yenisi de Adana’da eklendi.

Erdoğan, dün gerçekleşen Adana ziyareti sonrası 81 ilden üniversite kazanan öğrencilerle buluştu. Yeni Adana Müzesi’nde gerçekleşen programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle birlikte Aşık Veysel’in "Uzun ince bir yoldayım" türküsünü seslendirdi. Erdoğan, gençlerle "İkimiz Bir Fidanın Güller Açan Dalıyız", "Sevdan Olmasa", "Endamın Yeter", "Gül Döktüm Yollarına" şarkılarına da eşlik etti.

Erdoğan, aynı zamanda gündeme ilişkin sorulara da yanıt verdi. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Sevgili Gençler hep genç kalanları da unutmuyoruz. Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Adana'mızda dolu dolu bir gün geçirdik. Hem yatırımlar bütün bunların yanında hem teşkilatımızda bu yoğun programımızın ardından sizlerle çok çok farklı bu güzel atmosferde yani belki de dünyada ilk 5'in içinde yer alacak bir müze mekanında ve bu müzenin bahçesinde sizlerle bir arada olmak bana çok çok farklı bir duygu verdi. İlk 2 ünitesi bitti, inşallah 3'üncü ünitesi bittikten sonra bu müze dünyada farklı bir yere oturacak.

"GENÇLERLE SAMİMİ OLMAMIZDAN RAHATSIZLIK DUYUYORLAR"

Bir zamanlar Orhan Kemal'in burada çalışarak kaleme aldığı bir müze. Ziyaret ettiğimiz her ilde programımıza gençlerle buluşmayı da ilave ediyoruz. Ve bazılarının bizim gençlerimizle sık ve samimi olmamızdan rahatsız duyduklarını anlıyorum. İstanbul'a Büyükşehir Belediye Başkanı iken de gençlerle birlikteydim, Başbakanlık görevini üstlendiğimden de arkadaşlarımın çoğu gençlerden oluşuyordu. Cumhurbaşkanı oldum, yine gençlerle birlikteyim. Eğer bir gün Külliye'ye yolunuz düşerse oradaki çalışanların gençlerden oluştuğunu görürsünüz. 8 torunum var. Aile dostlarımız vesilesiyle yine gençlerle beraberim.

"GENÇLERLE ARAMIZA KİMSEYİ SOKMAYIZ"

Sizlerin enerjisi, sizlerin umudu vizyonu bize daha çok çalışma hizmet üretme aşkı şevki veriyor. O yüzden gençlerle aramıza girenlere şunu diyoruz; Siz kendi işinize bakın. Ben yeni bir terim ortaya koydum. Bizim ki hangi kuşaktan. Bizim ki TEKNOFEST kuşağı. Türkiye'de eğitimden sağlığa, spordan çalışmaya her alanda gençlere hizmet getiren en çok yatırım yapan biziz.”

ERDOĞAN’DAN GENÇLİK MESAJLARI

Böylelikle Erdoğan’ın bir süredir verdiği “gençlik” mesajlarına bir yenisi daha yenisi eklenmiş oldu. Erdoğan daha önce de Kahramanmaraş’da ‘Gençlerle Şiir Gecesi’ programına katılmıştı. Erdoğan’ın geçen hafta sonu ise basketbol oynadığı görüntüleri yayınlanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.