BAŞKAN ÇİFTÇİ O ÇALIŞMAYA ''AŞK HİKAYESİ'' DEDİ

İlçeler 10.10.2021 - 20:12, Güncelleme: 10.10.2021 - 20:12
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ O ÇALIŞMAYA ''AŞK HİKAYESİ'' DEDİ

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Devlet Hastanesi’nin inşası için 01 Temmuz 21 tarihinde yer teslimi yapmıştı. Hafriyat kazı çalıişmları başladı.. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin yakın takibinde olan Çayırova Devlet Hastanesi’nin hafriyat kazı çalışmaları inşaat ihalesini kazanan Ederay İnşaat Taahhüt San.ve Tic.A.Ş.& Gökyol İnş ve San. A.Ş.  İş Ortaklığı firması tarafından başlatıldı.. Maaliyeti Sağlık Bakanlığı tarfından karşılanan Çayırova Devlet Hastanesi’nin hafriyat kazı çalışmalarını yerinde incelemeye giden  Başkan Çiftçi o anları sosyal medyadan "Bizimkisi bir aşk hikâyesi" mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Devlet Hastanesi’nin inşası için 01 Temmuz 21 tarihinde yer teslimi yapmıştı. Hafriyat kazı çalıişmları başladı..

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin yakın takibinde olan Çayırova Devlet Hastanesi’nin hafriyat kazı çalışmaları inşaat ihalesini kazanan Ederay İnşaat Taahhüt San.ve Tic.A.Ş.& Gökyol İnş ve San. A.Ş.  İş Ortaklığı firması tarafından başlatıldı..

Maaliyeti Sağlık Bakanlığı tarfından karşılanan Çayırova Devlet Hastanesi’nin hafriyat kazı çalışmalarını yerinde incelemeye giden  Başkan Çiftçi o anları sosyal medyadan "Bizimkisi bir aşk hikâyesi" mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.