GEBZE REFAH'TA YÜZLER GÜLÜYOR

Siyaset 09.10.2021 - 18:36, Güncelleme: 09.10.2021 - 18:36
 

GEBZE REFAH'TA YÜZLER GÜLÜYOR

KOCAELİ HABERİ
17 Ekim’de Kocaeli Kültür Merkezinde Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ının katılacağı "Sandıkta Refah Olacak Yeniden Refah İktidar olacak" programının çalışmalarına başlayan Yeniden Refah Gebze İlçe teşkilatı programla ilgili planlama toplantısı yaptı.  Toplantıya İlçe Başkanı Engin Kılıç İl Yönetim Kurulu Üyesi Celal Dülger ve Genel Merkez Kocaeli Sandık Sorumlusu Yaşar Birgül katıldı. Programlama toplantısının ardından Açıklama yapan Celal Dülger açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Yeniden Refah Partisi her haliyle her çalışması ile seçime hazır elhamdülillah her çalışması milletin dertlerin bitmesi için huzurun kardeşliğin yeşermesini dert edinen Yeniden Refah Partililer gece gündüz adil bir dünya düzeni için çalışmaya devam ediyor. 17 Ekim’de Kocaeli Kültür Merkezinde Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ının katılacağı Sandıkta Refah Olacak Yeniden Refah İktidar olacak programının çalışmalarına başladık. Gebze’de 775 sandık baş müşahidimiz tamamlamış inşallah 17 Ekim’de Tüm teşkilatlarımız ve sandık baş müşahit ve müşahitlerimiz Gebze’den Kocaeli ye akın edeceğiz. Genel Başkanımızın yapacağı eğitim çalışmasını dinleyeceğiz. İki yıllık bir siyasi parti olmamıza rağmen bütün teşkilatlarımızda 2023 seçimlerine hazırız Elhamdülillah yaşanabilir bir Türkiye’nin yeniden büyük bir Türkiye’nin yeni bir dünyanın kurulması için kapı kapı dolaşıp davamızın Karargâh bölüğü sandık başkanlarımızı kapı kapı dolaşıp ziyaret edeceğiz. Kocaeli’ndeki programa Gebze’den en az 10 otobüsle katılacağız. Bizler İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır düsturuyla çalışıp gayret göstererek Yeniden Refah Partisini iktidar yapacağız. "
KOCAELİ HABERİ

17 Ekim’de Kocaeli Kültür Merkezinde Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ının katılacağı "Sandıkta Refah Olacak Yeniden Refah İktidar olacak" programının çalışmalarına başlayan Yeniden Refah Gebze İlçe teşkilatı programla ilgili planlama toplantısı yaptı. 

Toplantıya İlçe Başkanı Engin Kılıç İl Yönetim Kurulu Üyesi Celal Dülger ve Genel Merkez Kocaeli Sandık Sorumlusu Yaşar Birgül katıldı. Programlama toplantısının ardından Açıklama yapan Celal Dülger açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Yeniden Refah Partisi her haliyle her çalışması ile seçime hazır elhamdülillah her çalışması milletin dertlerin bitmesi için huzurun kardeşliğin yeşermesini dert edinen Yeniden Refah Partililer gece gündüz adil bir dünya düzeni için çalışmaya devam ediyor. 17 Ekim’de Kocaeli Kültür Merkezinde Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ının katılacağı Sandıkta Refah Olacak Yeniden Refah İktidar olacak programının çalışmalarına başladık. Gebze’de 775 sandık baş müşahidimiz tamamlamış inşallah 17 Ekim’de Tüm teşkilatlarımız ve sandık baş müşahit ve müşahitlerimiz Gebze’den Kocaeli ye akın edeceğiz. Genel Başkanımızın yapacağı eğitim çalışmasını dinleyeceğiz.

İki yıllık bir siyasi parti olmamıza rağmen bütün teşkilatlarımızda 2023 seçimlerine hazırız Elhamdülillah yaşanabilir bir Türkiye’nin yeniden büyük bir Türkiye’nin yeni bir dünyanın kurulması için kapı kapı dolaşıp davamızın Karargâh bölüğü sandık başkanlarımızı kapı kapı dolaşıp ziyaret edeceğiz. Kocaeli’ndeki programa Gebze’den en az 10 otobüsle katılacağız. Bizler İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır düsturuyla çalışıp gayret göstererek Yeniden Refah Partisini iktidar yapacağız. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.