HDP'li Kerestecioğlu'ndan 'ittifak' açıklaması

Siyaset 09.10.2021 - 18:05, Güncelleme: 09.10.2021 - 18:05
 

HDP'li Kerestecioğlu'ndan 'ittifak' açıklaması

kocaelihaberi
Partisinin Mamak ilçe kongresinde konuşan HDP'li Kerestecioğlu, siyasetteki gelişmeler ve ittifaklar konusuna değinerek, “Bizim için ittifak bütün demokrasi güçlerinin ittifakıdır” dedi. ‘BİZİM İÇİN İTTİFAK, BÜTÜN DEMOKRASİ GÜÇLERİNİN İTTİFAKIDIR’ Gelecek seçimlerde iktidar arayışı içerisinde olmadıklarına vurgu yapan Kerestecioğlu, şöyle devam etti: “Bizim için ittifak bütün demokrasi güçlerinin ittifakıdır. Halkların Demokratik Partisi hiçbir vekili de hiçbir üyesi de kendisi için, şahsı için bir gelecek peşinde değildir. Geleceği, ancak kendi şahsiyeti için dilenmeyenler kurabilir. Mamak’ta bugüne kadar görev yapan arkadaşlarımız bunun aynasıdır, hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bunca baskı, zulme rağmen burada hep birlikte olabiliyorsak, bu direncimizi kırabilecek bir güç tanımıyorum. Biz her seferinde yeniden doğmayı bildik. Bu yolda hepimizin yolu açık olsun ve yeni görev alacak arkadaşlarımıza bu görevi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Hep birlikte kazanacağız.”
kocaelihaberi

Partisinin Mamak ilçe kongresinde konuşan HDP'li Kerestecioğlu, siyasetteki gelişmeler ve ittifaklar konusuna değinerek, “Bizim için ittifak bütün demokrasi güçlerinin ittifakıdır” dedi.

‘BİZİM İÇİN İTTİFAK, BÜTÜN DEMOKRASİ GÜÇLERİNİN İTTİFAKIDIR’

Gelecek seçimlerde iktidar arayışı içerisinde olmadıklarına vurgu yapan Kerestecioğlu, şöyle devam etti:

“Bizim için ittifak bütün demokrasi güçlerinin ittifakıdır. Halkların Demokratik Partisi hiçbir vekili de hiçbir üyesi de kendisi için, şahsı için bir gelecek peşinde değildir. Geleceği, ancak kendi şahsiyeti için dilenmeyenler kurabilir. Mamak’ta bugüne kadar görev yapan arkadaşlarımız bunun aynasıdır, hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bunca baskı, zulme rağmen burada hep birlikte olabiliyorsak, bu direncimizi kırabilecek bir güç tanımıyorum. Biz her seferinde yeniden doğmayı bildik. Bu yolda hepimizin yolu açık olsun ve yeni görev alacak arkadaşlarımıza bu görevi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Hep birlikte kazanacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.