SEDAT PEKER KOCAELİ MİLLETVEKİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN'I NİÇİN TAKİBE ALDI?

Siyaset 09.10.2021 - 12:25, Güncelleme: 09.10.2021 - 12:25
 

SEDAT PEKER KOCAELİ MİLLETVEKİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN'I NİÇİN TAKİBE ALDI?

KOCAELİ HABERİ
Kaçak olarak bulunduğu yurt dışından yapmış olduğu açıklamalara ile gündemde geniş yer tutan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in twitter sosyal medya hesabından takip ettiği  politikacılar arasında İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan'da yer aldı.. takibe aldı. Peker’in takip ettiği 55 isim arasında Lütfü Türkkan da yer aldı. Twitter sayfasından çok az sayıda kişiyi takip eden  organize suç örgütü lideri Sedat Peker,  İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan'ı da takibe aldı. 1,9 milyon takipçisi olan Peker’in Twitter hesabından takip ettiği 55 isim arasında İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın da dahil olması kulislerde "neden acaba" diye merak uyandırdı..  PEKER İLE TÜRKKAN 2019 YILINDA FENA TAKIŞMIŞLARDI 22 Temmuz 2019'da Sedat Peker'in Nİğde'ye gişi öncesi bilboardlara asılan afişte 15 Temmuz’un ana karakterlerinden, darbeciler tarafından şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir Sedat Peker yanyana basılmıştı. Afişte Sedat Peker’in 20 Temmuz Cumartesi günü Ömer Halisdemir’in kabrine yapacağı ziyaretin duyurusu yapılmıştı. İyi Partili Lütfü Türkkan işte bu afişi hedef alarak, “Bu ülkenin iflas eden sadece ekonomisi değil, değerleri de, devlet aklı da, devlet edebi de adabı da iflas etti. Tüm bunları toparlamamız ciddi vaktimizi alacak” ifadelerine yer verdi. AYIP OLAN SİZSİNİZ İyi Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, geçtiğimiz günlerde Sedat Peker ile ilgili bir tweet attı. İyi Partili Lütfü Türkkan, Sedat Peker’in Niğde’ye gelişiyle ilgili hazırlanan bir afişi eleştirdi. Sedat Peker bu paylaşıma cevabını yine aynı sosyal medya platformundan yani Twitter’dan verdi. Lütfü Türkkan’ı da etiketleyen Sedat Peker, “Sayın milletvekili Lütfü Türkkan, Müslüman kardeşlere terör örgütü, Mescid-i Aksa davasına Ortadoğu bataklığı bir kişinin Türkiye’de milletvekili olması bence gerçek ayıptır. Yani o ayıp sizsiniz. Cennet mekan Mursi’nin şehit kanı sizin ellerinize yapışmıştır” diyerek cevabını verdi.  
KOCAELİ HABERİ

Kaçak olarak bulunduğu yurt dışından yapmış olduğu açıklamalara ile gündemde geniş yer tutan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in twitter sosyal medya hesabından takip ettiği  politikacılar arasında İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan'da yer aldı.. takibe aldı. Peker’in takip ettiği 55 isim arasında Lütfü Türkkan da yer aldı.

Twitter sayfasından çok az sayıda kişiyi takip eden  organize suç örgütü lideri Sedat Peker,  İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan'ı da takibe aldı. 1,9 milyon takipçisi olan Peker’in Twitter hesabından takip ettiği 55 isim arasında İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın da dahil olması kulislerde "neden acaba" diye merak uyandırdı.. 

PEKER İLE TÜRKKAN 2019 YILINDA FENA TAKIŞMIŞLARDI

22 Temmuz 2019'da Sedat Peker'in Nİğde'ye gişi öncesi bilboardlara asılan afişte 15 Temmuz’un ana karakterlerinden, darbeciler tarafından şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir Sedat Peker yanyana basılmıştı. Afişte Sedat Peker’in 20 Temmuz Cumartesi günü Ömer Halisdemir’in kabrine yapacağı ziyaretin duyurusu yapılmıştı.

İyi Partili Lütfü Türkkan işte bu afişi hedef alarak, “Bu ülkenin iflas eden sadece ekonomisi değil, değerleri de, devlet aklı da, devlet edebi de adabı da iflas etti. Tüm bunları toparlamamız ciddi vaktimizi alacak” ifadelerine yer verdi.

AYIP OLAN SİZSİNİZ

İyi Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, geçtiğimiz günlerde Sedat Peker ile ilgili bir tweet attı. İyi Partili Lütfü Türkkan, Sedat Peker’in Niğde’ye gelişiyle ilgili hazırlanan bir afişi eleştirdi.

Sedat Peker bu paylaşıma cevabını yine aynı sosyal medya platformundan yani Twitter’dan verdi. Lütfü Türkkan’ı da etiketleyen Sedat Peker, “Sayın milletvekili Lütfü Türkkan, Müslüman kardeşlere terör örgütü, Mescid-i Aksa davasına Ortadoğu bataklığı bir kişinin Türkiye’de milletvekili olması bence gerçek ayıptır. Yani o ayıp sizsiniz. Cennet mekan Mursi’nin şehit kanı sizin ellerinize yapışmıştır” diyerek cevabını verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.