ÇAYIROVA'DA MUHALEFET KENETLENİYOR

Siyaset 09.10.2021 - 03:27, Güncelleme: 09.10.2021 - 03:33
 

ÇAYIROVA'DA MUHALEFET KENETLENİYOR

KOCAELİ HABERİ
Çayırova'da yerel yönetimi elinde bulunduran Ak Parti ve Cumhur ittifakı ortağı MHP'nin karşısında diğer muhalefet partilerinin birbirlerine kenetlenmeleri dikkatlerden kaçmıyor.. DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığına atanan Sinan Aydemir'i ziyaret ederek "hayırlı olsun" temennisinde bulundu.. Mehmet Saraç ayrıca geçtiğimiz ay vefat eden Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı merhum Oğuzhan Asiltürk iile ilgili taziyelerimizi ilettikten sonra sosyal medyadan "Sinan Bey'e ve Saadet Partisi'nin değerli yöneticilerine misafirperverlikleri için şükranlarımı sunarım..." paylaşımında bulundu..  
KOCAELİ HABERİ

Çayırova'da yerel yönetimi elinde bulunduran Ak Parti ve Cumhur ittifakı ortağı MHP'nin karşısında diğer muhalefet partilerinin birbirlerine kenetlenmeleri dikkatlerden kaçmıyor..

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığına atanan Sinan Aydemir'i ziyaret ederek "hayırlı olsun" temennisinde bulundu..

Mehmet Saraç ayrıca geçtiğimiz ay vefat eden Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı merhum Oğuzhan Asiltürk iile ilgili taziyelerimizi ilettikten sonra sosyal medyadan "Sinan Bey'e ve Saadet Partisi'nin değerli yöneticilerine misafirperverlikleri için şükranlarımı sunarım..." paylaşımında bulundu..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.